wysiolbn Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 OPIS AUTA : - AUDI CABRIO 2.6 V6 - PEŁEN POLFIT 99R - CZERWONA WNĘTRZE - GRZANE PUPY - KIERA SLINE - 17 CALOWE FELGI BOLERO - ELEKTRYCZNY DACH Co do prac nad autem już się zaczeły od mały dupereli po większe plany , cele zacne ale czy uda się zrealizować czas pokaże , utrzymać auto w perfekcyjnej kondycji i nadać jej nietuzinkowości TUŻ PO ZAKUPIE : Auto na dzień 13.04.2012 A TAK WYGLĄDA OBECNIE :
Zemis Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Najładniejsze Cabrio i przypuszczam jedno z marzeń wielu na tym forum. Piekna...
jedrekx Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 śliczne B4 sam poluję na coś takiego.. tylko ja bym chciał 2.8.. ale polifty są "trochę drogie" jeszcze.. mam nadzieję, że w i ja w końcu trafię na swoje cabrio powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności :hi:czym obniżałeś? sprężyny, gwint, air?
wysiolbn Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Auta szukałem ponad 1.5 roku jest to moje kolejne b4 cabrio . Projekt jeszcze nie skończony na montaż czeka zderzak z RS2 i od czasu do czasu mogę zamontować HARDTOP bo również posiadam taki rarytas . Co do samego zawieszenia to przód docelowo i tak będzie gwintem ( szukam konkretnie KW bo sie da fajnie skręćić ) a obecnie jest amortyzator Bilstein b6 i sprężyna FK AUTOMOTIVE - 60mm , tył jest to gwint KW kręce jak chce narazie ustawiony pod przód .
peter22 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 super autko , dobrze ze zmieniłes felgi bo tamte były lipne . czerwonydach i fotele to chyba rarytas mało jest w tym kolorze :kox:
wysiolbn Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Ogólnie wstandardzie trochę tych aut w takim zestawieniu opuściło fabrykę , owszem ciężko spotkać drugą taką samą gdzieś w Polsce . Jedna po Lublinie jeździ ale to auto akurat było całkowicie przemalowywane z koloru śliwkowego na czarny no i jest innym rocznikiem po 95 . Na przód pójdą jeszcze dystanse 15mm i wtedy powinno być już ok
bezimienny Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Poka jakieś foto z hardtopem:slina:
Reggi Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 owszem ciężko spotkać drugą taką samą gdzieś w Polsce . Jedna po Lublinie jeździ ale to auto akurat było całkowicie przemalowywane z koloru śliwkowego na czarny no i jest innym rocznikiem po 95 . A ja jedną widziałem z takimi samymi fotelami, z czerwonym dachem i na tłustych felach z oporowym rantem :naughty:
Rosemeyer Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Auto fajne, ale jak w takim samochodzie można mieć takie dywaniki?! Weź żesz chłopie wywal te gumowce!
wysiolbn Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 owszem ciężko spotkać drugą taką samą gdzieś w Polsce . Jedna po Lublinie jeździ ale to auto akurat było całkowicie przemalowywane z koloru śliwkowego na czarny no i jest innym rocznikiem po 95 . A ja jedną widziałem z takimi samymi fotelami, z czerwonym dachem i na tłustych felach z oporowym rantem :naughty: a i owszem widziałeś to moje auto tylko że na jeszcze innym kole akurat na tym zostało zastąpione 18nastką Auto fajne, ale jak w takim samochodzie można mieć takie dywaniki?!Weź żesz chłopie wywal te gumowce! dywaniki zostały zastąpione szmacanymi , gumowe leżą w bagażniku
lemon_lmn Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Piekna, w dobrym stylu i ten kontrast dach - fotele
baszmak7 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 piękna :oklasky::oklasky::oklasky:
Reggi Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 a i owszem widziałeś to moje auto tylko że na jeszcze innym kole akurat na tym No taa.. Ale to stare koło też robiło robotę Wrzucaj czarne Recaro i będzie kozak
wysiolbn Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 Poka jakieś foto z hardtopem:slina: mówisz i masz
jedrekx Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 hardtop to rzeczywiście rarytas! do dziś ciężko go dostać i cena niekiedy oscyluje w granicy 5-6 tys, co daje jakiś słaby egzemplarz B4 cabrio z 1991 roku
junior_tdi Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 jest klasa ! ! ! ! :slina: hardtop jest niesamowity, poza tym do takiego auta pasuje tylko wyłącznie koło z mega qrewskim parapetem gratuluję Autka
bezimienny Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pikne .... coupe sie zrobiło:decayed: P.S wszystkie cabrio B4 polift miały trzeci stop w klapie baga?
wysiolbn Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 tak od 96r szły polifty i każda miała już stop w klapie .
Rekomendowane odpowiedzi