vdm Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Piękne autko, z hardtopem robi przeciąg
jedrekx Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 moje niespełnione dotąd marzenie;) Karol, ja też ciągle o czymś takim myślę.. może na wiosnę jak przestanę ładować w A5
MARCIN607 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 moje niespełnione dotąd marzenie;) Karol, ja też ciągle o czymś takim myślę.. może na wiosnę jak przestanę ładować w A5 jestem z wami :kox: ale weż tu utrzymaj drugie auto ps świetna fura
Rosemeyer Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 wysiolbn, bardzo się skręca ta buda? Bardzo trzeszczy/skrzypi w czasie jazdy itp?
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 prawie w każdym kabriolecie trzeszczą plastiki u mojego brata w Boxsterze nawet od czasu do czasu jakiś plastik zaskrzypi, a auto ma 50 tys przejechane..
Rosemeyer Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 prawie w każdym kabriolecie trzeszczą plastiki u mojego brata w Boxsterze nawet od czasu do czasu jakiś plastik zaskrzypi, a auto ma 50 tys przejechane.. wiem - stąd moje pytanie "czy bardzo"
martinez Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ładna sztuka, super bryczka, zastanawiałem sie kiedys nad taką, ale wygrała ósemka widzę że miała kiedys ory felgi od S6 mam je obecnie w swojej C4 po renowacji. Twarde sztuki
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Furka robi robotę, zawsze marzyłem o B4 a w Cabrio to już
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Piekne cabrio. Hard top robi robote:wink:
Rekomendowane odpowiedzi