kopernik666 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Witam, potrzebuję kompletu górnych wahaczy, na allegro widzę górne Lemfordera w cenie 150 zł, mógłby ktoś polecić w 100% pewne źródło żeby nie kupić podróbki? Poza tematem: 3 wahacze górne bezwzględnie do wymiany, czwarty się jakoś trzyma, dół ok, zdecydowałem się wymienić całą gorę. Przebiegi <10 tys rocznie, drogi dziurawe. Lemforder to dobry wybór? Interesuje mnie wymiana "raz a dobrze", brat mechanik (dobry fachowiec) nie poleca nic gorszego od Febi, a kilka B5'ek serwisuje:) Jako że w opiniach Lema od Febi dzieli przepaść (a cenowo już niekoniecznie), wolę dołożyć i mieć jakaś tam "pewność" że parę latek polata bez niespodzianek (przy moich symbolicznych przebiegach).
Banan Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 pisz do sprawdzonych sprzedawców z forum mp. TOM77 sam miałem górę wymienianą w grudniu 2010 - założone wahacze regenerowane w firmie w Poznaniu 60 zł za sztukę - zrobione 40 tyś km i na razie cisza - ale myślę że Lem będzie bardzo dobrym wyborem
misiek547 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Tak jak pisze bendzji kupuj od tom77 bralem od niego caly komplecik lema jak narazie nie zrobilem za dyzo km bo z 5tys ale jak narazie spoko
tomaszstn Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Bierz Lema, i tak jak już koledzy pisali od Tom77
Mariusz Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Odradzam kupowanie na Allegro tych Lemforderów.Ja kupiłem cały komplet LMO na Allegro od jednego gościa nika z allegro nie podam i po kilku tyś km sie rozsypały.Po zamontowaniu już autko pływalo na zakrętach i to już dało dużo do myślenia.Gość niechciał wymienić reklamacji zaczą tłumaczyć że były zle zamontowane ... Nie polecam wachaczy LMO z Allegro.....To podróby..Kup sobie w sklepie i wez paragon przynajmiej masz gwarancje.....:hi:Teraz kupuje tylko TRV ale tylko w sklepie i naprawde się trzymają.
Viwaldi Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Kolega "Dzik" też może ciebie zaopatrzyć w to zawieszenie.
raffael Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Dokładnie zamienniki są nic nie warte polatasz trochę na naszych pięknych drogach i znów wymiana, lepiej zrobić wymianę na dobrych częściach raz i spokój.
kopernik666 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Witam i dziękuję za odpowiedzi, przeszukując głębiej forum sam trafiłem na ofertę TOM77, poza tym przesłał mi ofertę na PW. Po wahaniach LMO/Febi padło na pierwsze, mam nadzieję że warte tych pieniędzy:) Dam znać o realizacji wysyłki no i oczywiście po montażu jak się sprawuje nowy nabytek, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych;)
Kwinto69 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 ja od kolegi "dzik" ze szczecina ori lema brałem wahacze ori towar
kopernik666 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Opublikowano 18 Września 2012 Wahacze zamówione niedziela wieczór, wysyłka poniedziałek rano po dograniu szczegółów, dziś we wtorkowe popołudnie była już u mnie;) Szczerze polecam TOM77 wszystkim zainteresowanym, pełna profeska:) Wahacze już zamontowane, CISZA - bezcenna:)
.Pablo. Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Wahacze zamówione niedziela wieczór, wysyłka poniedziałek rano po dograniu szczegółów, dziś we wtorkowe popołudnie była już u mnie;) Szczerze polecam TOM77 wszystkim zainteresowanym, pełna profeska:)Wahacze już zamontowane, CISZA - bezcenna:) Kolego ile za komplet wahaczy dałeś?
kopernik666 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 540 z wysyłką. Oczywiście tylko górne wahacze.
Rekomendowane odpowiedzi