Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lemforder - gdzie kupić oryginał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję kompletu górnych wahaczy, na allegro widzę górne Lemfordera w cenie 150 zł, mógłby ktoś polecić w 100% pewne źródło żeby nie kupić podróbki?

Poza tematem: 3 wahacze górne bezwzględnie do wymiany, czwarty się jakoś trzyma, dół ok, zdecydowałem się wymienić całą gorę. Przebiegi <10 tys rocznie, drogi dziurawe.

Lemforder to dobry wybór? Interesuje mnie wymiana "raz a dobrze", brat mechanik (dobry fachowiec) nie poleca nic gorszego od Febi, a kilka B5'ek serwisuje:)

Jako że w opiniach Lema od Febi dzieli przepaść (a cenowo już niekoniecznie), wolę dołożyć i mieć jakaś tam "pewność" że parę latek polata bez niespodzianek (przy moich symbolicznych przebiegach).

Opublikowano

pisz do sprawdzonych sprzedawców z forum mp. TOM77

sam miałem górę wymienianą w grudniu 2010 - założone wahacze regenerowane w firmie w Poznaniu 60 zł za sztukę - zrobione 40 tyś km i na razie cisza - ale myślę że Lem będzie bardzo dobrym wyborem

Opublikowano

Tak jak pisze bendzji kupuj od tom77 bralem od niego caly komplecik lema jak narazie nie zrobilem za dyzo km bo z 5tys ale jak narazie spoko

Opublikowano

Bierz Lema, i tak jak już koledzy pisali od Tom77 :wink:

Opublikowano

Odradzam kupowanie na Allegro tych Lemforderów.Ja kupiłem cały komplet LMO na Allegro od jednego gościa nika z allegro nie podam i po kilku tyś km sie rozsypały.Po zamontowaniu już autko pływalo na zakrętach i to już dało dużo do myślenia.Gość niechciał wymienić reklamacji zaczą tłumaczyć że były zle zamontowane ...

Nie polecam wachaczy LMO z Allegro.....To podróby..Kup sobie w sklepie i wez paragon przynajmiej masz gwarancje.....:hi:Teraz kupuje tylko TRV ale tylko w sklepie i naprawde się trzymają.

Opublikowano

Kolega "Dzik" też może ciebie zaopatrzyć w to zawieszenie.

Opublikowano

Dokładnie zamienniki są nic nie warte polatasz trochę na naszych pięknych drogach i znów wymiana, lepiej zrobić wymianę na dobrych częściach raz i spokój.

Opublikowano
  • Autor

Witam i dziękuję za odpowiedzi, przeszukując głębiej forum sam trafiłem na ofertę TOM77, poza tym przesłał mi ofertę na PW. Po wahaniach LMO/Febi padło na pierwsze, mam nadzieję że warte tych pieniędzy:) Dam znać o realizacji wysyłki no i oczywiście po montażu jak się sprawuje nowy nabytek, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych;)

Opublikowano

ja od kolegi "dzik" ze szczecina ori lema brałem wahacze ori towar

Opublikowano
  • Autor

Wahacze zamówione niedziela wieczór, wysyłka poniedziałek rano po dograniu szczegółów, dziś we wtorkowe popołudnie była już u mnie;) Szczerze polecam TOM77 wszystkim zainteresowanym, pełna profeska:)

Wahacze już zamontowane, CISZA - bezcenna:)

Opublikowano
Wahacze zamówione niedziela wieczór, wysyłka poniedziałek rano po dograniu szczegółów, dziś we wtorkowe popołudnie była już u mnie;) Szczerze polecam TOM77 wszystkim zainteresowanym, pełna profeska:)

Wahacze już zamontowane, CISZA - bezcenna:)

Kolego ile za komplet wahaczy dałeś?
Opublikowano
  • Autor

540 z wysyłką. Oczywiście tylko górne wahacze.

Opublikowano

dobra internetowa cena :))