Nowak_zg Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 a gdzie takie lampki moge dostac ? I jaka cena ;> ? bo ciekawie sie prezentuje w ciemnej budzie wrzuć te światła do siebie i zmień przód na Valeo (albo coś ciemnego) to bedziesz miał jedną z najładniejszych B5 na forum! szukam valeo narazie i cos upolowac nie moge ... za pare dni spora sume pochlonie audio i sprezynki moze na troche nizej jeszcze no ale te swiatla tez mi sie wkrecaja ale na polskim allegro nie moge ich znalezc chyba ze ROB mi sprzeda albo sie zamieni za moje przedliftowe ? co ty ROB na to ?
Gość rob Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 ale na polskim allegro nie moge ich znalezc pisałem już wcześniej, kupione były na ebayu w niemczech za 160€
Szuder Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 nowe lampeczki do tyłu prezentują się ładniutko na czarnym avancie... ... ale, jak dla mnie wyglądają, jak po II lifcie, pomalowane sprayem do lamp za 12 zł z firmy MOTIP. ale efekt piorunujący... napewno na żywo wygladają lepiej niż na fotach... Rob, bez urazy, wyrażam tylko swoje zdanie... ogólnie całokształt bardzo, bardzo mi się podoba :thumbup:
Rekomendowane odpowiedzi