danu44 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Potem krecisz walem i ustawiasz 2 i 3 w GMP i dzialasz podobnie. Oto cala filozofia No prosze, widze ze sa dwie teorie i w tej Twojej Łukasz mozna to zrobic bez zdjecia głowicy. Tak podejrzewałam, ale mechanik stanowczo przekonywał mnie ze musi zdjac głowice. Koszt nieporownywalny, wymiana uszczelniaczy ze zdjeciem głowicy i bez tego. Dzięki...
Lukasz_N Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Robilem tak juz klika razy i nie bylo z tym problemow ,a koszta nieporowywalnie nizsze niz sciaganie calej czapki.
SowaBezOka Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Panie i Panowie - 'male' sprostowanie. Faktycznie przesadzilem z odlegloscia. Dokladnie 4500km miesiecznie.
mariuszsal Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Jeśli nie masz pewności co do tego kiedy był wymieniany oraz jego stan budzi twoje podejrzenia to kieruj się zasadą ze lepiej o miesiąc wcześniej niż o dzień za późno. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi