Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Groupon korzysta ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar wykupić wyjazd do Pragi z oferty Grouponu. I piszę z pytaniem czy ktoś korzystał czy korzysta czy warto lub nie bo ... ?

Pozdrawiam Daniel

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nigdy nie korzystałem,ale z tego co piszą inni użytkownicy,jest to bardzo opłacalne,ponieważ płacisz znacznie taniej. Pozostaje tylko pytanie o dobry i sprawdzony serwis,to największy problem.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie o to mi chodzi czy jest to sprawdzony serwis jak wg cala zabawa z tym wyglada

Opublikowano

Jest OK, ja korzystałem z Grouponu i z Cityteam, kupony na zakup różnych przedmiotów czy wycieczki są praktycznie bez ryzyka, natomiast na usługi trzeba uważać bo właściciele przyjmujący klientów z kuponami traktują ich jak 3 kategorię.

Opublikowano

warto!

Właśnie z takiego groupona korzystam, nad morzem.

Opublikowano
  • Autor

To czyli mówicie że jak chce skorzystać z tej wycieczki do pragi to jak najbardziej tak ?

Opublikowano

Ja korzystałem z Groupona-Vagowanie Audi i wszystko ok.Natomiast koleżanka znajomej zakupiła kurs na prawko kat."B" i jakaś lipa wyszła bo kurs się nie odbył a z odbiorem kasy były problemy.Nawet nie wiem czy odzyskała.

Opublikowano

Ja jutro wyjeżdżam do Pragi z oferty groupona. Jeśli będzie dostęp do neta to jutro napisze czy wszystko;)

Opublikowano
  • Autor

Oo to super będę wdzięczny.

Opublikowano

sam korzystałem kilka razy i polecami..usligi wycieczki itp sprawdzalem

Opublikowano

korzystałem w wakacje z groupon-a, kupowałem bilety na imprezy - ogólnie polecam

Opublikowano

Witam:) Obiecałem napisać więc pisze;) Wszystko ok, parking przy hotelu monitorowany. Pokoje jak najbardziej ok. Jestem bardzo zadowolony z groupona. Miałem pewne obawy gdyż to za granicą i może jakiś problem będzie ale nie, wszystko w porządku;)

Opublikowano

to miłego odpoczynku

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje bardzo za opis. życzę miłego odpoczynku :)

Opublikowano

Dziękuję i wzajemnie;)

Opublikowano

uważaj na jakieś noclegi itd, bo traktują gruponowiczów jak bydło

Opublikowano
  • Autor

Tzn na jakie ?

Opublikowano

co do grupona z prawkiem , koleżka z pracy zakupił wszystko ładnie pięknie teoria przyszedł czas na jazdy i co zaledwie 2h wyjeździł i firma padła :D

Opublikowano

Warto ! Byłem na kilku wypadach z citeam. Zazwyczaj w ofercie jest numer lub emial do hotelu lub sprzedawcy więc zawsze wcześniej dzwonie i pytam co i jak :wink:

Opublikowano

Moja "kobita" kupiła z Grupona prawko w czerwcu,wczoraj zdala egzamin,wszystko OK