hybikaudia4 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Witam wszystkich mój problem polega na tym że autko oryginalnie posiadało lampy xenon niestety ktoś je wymienił na zwykłe z ledami i cały czas wyświetla mi błąd z poziomowaniem czy jest możliwość adaptacji jakoś zwykłych lamp i czy będą się też poziomowały albo jak zlikwidować ten błąd z wyświetlacza???
domin79 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 odepnij sterownik lub wypnij bezpiecznik od samopoziomu nr.10
hybikaudia4 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 no tak bezpiecznik wypiąłem błąd znikł ale czy jest opcja zeby to zrobić z poziomowaniem tzn adaptacje tych silniczków od zwykłych lamp
barrowiec1 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 nie jestem pewny na 100% ale w zwykłych lampach od ustawienia wysokości świecenia odpowiedzialne są inne silniczki niż w samopoziomie. W zwykłych lampach masz sterowanie wysokością ze środka autka, koło włącznika świateł jest pokrętło odpowiedzialne za to.
hybikaudia4 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 tyle to wiem ze do xenon jest inny silniczek i ze do zwykłych lamp jest to pokrętło ale tak jak pisałem w tym aucie były oryginalnie xenony wiec czujniki na wahaczach są tylko moje pytanie brzmi czy wie ktoś czy jest szansa zeby zrobić automatyczne poziomowanie do tych zwykłych lamp ze zwykłymi silniczkami autko fajnie wygląda z tymi ledami i nie chce ich wymieniać a xenon trochę kosztuje
domin79 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 no tak bezpiecznik wypiąłem błąd znikł ale czy jest opcja zeby to zrobić z poziomowaniem tzn adaptacje tych silniczków od zwykłych lamp niebardzoo bo to zupełnie inne silniczki ponoć
bin85 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 W ksenonie są silniczki krokowe a w halogenie normalne silniczki więc niema szans ich podmienić
hybikaudia4 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 no szkoda ale wielkie dzięki jak na razie wyciągłem bezpiecznik i tak pozostawię
Rekomendowane odpowiedzi