Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] czarne 1.8T by elpiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko Ładne :wink: a środek bardzo mi sie podoba takiego poszukuje poprostu wypas :hi:

Opublikowano

witam kolege i zapraszam na spoty w Elblagu :decayed: ladne autko nawiasem powodzenia w modzeniu i wbijaj na stronke ze spotami warminskimi:wink:

Opublikowano
czym Polerowacwydech? Autosolem?

papierem ściernym 200 o ile pamiętam

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

98b514bc7d544a92med.jpg

Opublikowano

Wnetrze i skora poprostu nokaut :)

Opublikowano
  • Autor

dzięki za miłe słowa:D

dziś Audi przeszło małą metamorfozę, wyglinkowałem całe. Lakier był cały chropowaty od soków z drzew, grudek ze smoły i brudu drogowego. trochę mi deszcz popsuł plany ale z przerwami sie udało dokończyć, potem dwa mycia bo to starłem z lakieru ciężko było zmyć... nie w 100% ale się udało. w ramach zabezpieczenia poszedł MEGUIARS ULTIMATE QUIK DETAILER. w tym tygodniu przejadę go schollem s17 i cleanerem, na koniec wosk, nie wiem jeszcze który - poorBoy's natty red lub colli 476. na oponki jak zwykle nieśmiertelny Meguiars Hot Shine Tire Gel. na plastiki dałem Autoglym Bumper Care. szyby - Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner.

w miedzy czasie jeszcze umylem swojego golfa i zrobiłem fotki do ogłoszenia, bo trzeba go sprzedac - kasa na mody potrzebna:D

link do ogłoszenia, może bedą chetni: Oferta - Volkswagen Golf - auto w pełni sprawne. od 4lat w moich rękach. bezawaryjne. zawieszenie w 100% sprawne. regularnie wymieniane wszystkie części ek

i to by było tyle na dziś.

fotki wrzucę jutro lub pojutrze

pozdr!

Opublikowano

najlepszy wybór colli 476 zima idzie, chcesz ten uchwyt na kubki koło lewarka mam sztuke.

Opublikowano
  • Autor

roae22, tez tak mysle, zastanawialem sie ktorego wybrac, chcialem dac Red'a bo robi wow, ale juz bym go przed zimą pewnie zdjąc, wiec pojde w Colli :D

pw Ci wyslalem:D

Opublikowano
czym Polerowacwydech? Autosolem?
Jak chcesz miec efekt chromu to tylko pasta lekkoscierna np automax . Tak z 10 razy wypoleruj a bedzie jak "lustereczko".
Opublikowano

Piękny okaz. Skóra super kolorek i drewno w połysku bajka. Takiego napędu mi brakuje

Opublikowano
  • Autor

we wtorek auto oddane w rece sprawnego mechanika. do pracy mu zlecilem:

wymiana rozrzadu i pompy wody,

wymiana wszystkich olejow i filtrow, wraz z olejem w obu mostach,

wymiana wentylatora klimy,

wymiana uszczelniaczy wyszystkich rolek i oringów,

tarcze i klocki wszystkich kól,

i to chyba tyle...

mam nadzieje ze wszytko bedzie mi sluzylo przez dlugie kilometry :D

Opublikowano

witaj ;) tak jak pisałem na Vwgolfie tak i tu ;) polecam wymianę lamp na polifty ;) i będzie malina. Lakier będzie przepiękny w twych rękach. Pozdrawiam Piter

Opublikowano
  • Autor

Mateusz, lampy predzej czy pozniej zmienie :D poki co to jestem w szoku jak nawet te przedliftowe ładnie swiecą. w golfie praktycznie nie bylo swiatel...

Opublikowano

Przedliftowe świecą super, szczególnie jak masz opcję halogenów w lampie.

Poliftowe bez xenonu to słabizna :kwasny:, wiec jak zmieniac na polifty to od razu hidy.

Opublikowano
  • Autor

armistead, no wlasnie mam halogeny w lampie, swiecą na prawde bardzo dobrze:D a te hidy, co one są warte? dowod za nie nie poleci?

Opublikowano

Musisz miec miec wytloczone D2S soczewki i spryski moga cie cmoknac. Swieci nawet dobrze kup sobie 4300 jedynie co to zaklucenia na CB i radio slabiej odbiera. No i niby mniej pradu zre.

Opublikowano
Musisz miec miec wytloczone D2S soczewki i spryski moga cie cmoknac. Swieci nawet dobrze kup sobie 4300 jedynie co to zaklucenia na CB i radio slabiej odbiera. No i niby mniej pradu zre.

Nie musi mieć sprysków jeżeli auto nie zostało wyprodukowane 2000r+

Opublikowano

Ja dorabialem spryski, dla swietego spokoju.

Praktycznie na kazdej poliftowej lampie jest napis d2s. Montujesz hidy 4.3k i policja nie zwraca uwagi. A nawet jesli to jak masz zarowki i przy nich je zamotujesz to nic nie moga zrobic.

Opublikowano

jak zarzuci 4,3k to nie będzie lipy na pewno.. tylko żeby nie wpadło do głowy jakieś 6000 :decayed:

Opublikowano

niezła A4:) alu jakies zapodaj lepsze i obniż go :D i bd wypas

Opublikowano
  • Autor

dzieki za opis co do lapek :D cos przez zime sie pomysli :D

co do obnizania to narazie odpuszczam. cztery lata jezdzilem mocno posadzonym golfem wiec chce sie nacieszyc komfortem :D

na kola jeszcze pomyslu nie mam. strasznie mi sie podobaja te 18' z rs6, ale to juz troche za drogo w przypadku zmiany opon:(

moze macie jakies propozycje co do felg? chyba 17', jakies linki i fotki mile widziane:D dzieki!