Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stabilizatory z RS4 B7 do zwykłej A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest możliwość załapania się na komplet na TYŁ? Jaka cena na dzień dzisiejszy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

odgrzeję kotleta przy okazji zamówienia jednego kompletu

przód 415 tył 283 i komplet gum i obejm 128 :gwizdanie:

Opublikowano

Myślę, że na tego kotleta kilka osób czekało ;)

Ja jestem chętny, o ile ktoś potwierdzi że do mojego sedana wchodzą te same pręciki :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że na tego kotleta kilka osób czekało ;)

Ja jestem chętny, o ile ktoś potwierdzi że do mojego sedana wchodzą te same pręciki :mysli:

Tak takie same :naughty:

no to robimy listę :gwizdanie:

Opublikowano

Ja na 100% biorę komplet na tył, bez łączników, a co do przodu to jeszcze się zastanawiam

Opublikowano
  • Autor

Ja na 100% biorę komplet na tył, bez łączników, a co do przodu to jeszcze się zastanawiam

nie ma więcej chętnych :naughty:

Opublikowano

ja będe chętny ale dopiero po wakacjach bo musze wiedzieć jak z finansami stoje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki szybkiej wysyłce od Wąskiego auto dzisiaj dostanie nowe stabilizatory na przód (+ łączniki) i tył, także mam nadzieję że zdam dzisiaj wieczorkiem relację z pierwszych wrażeń na standardowym zawieszeniu + stabilizatory rs

Opublikowano
  • Autor

Dzięki szybkiej wysyłce od Wąskiego auto dzisiaj dostanie nowe stabilizatory na przód (+ łączniki) i tył, także mam nadzieję że zdam dzisiaj wieczorkiem relację z pierwszych wrażeń na standardowym zawieszeniu + stabilizatory rs

i :gwizdanie:
Opublikowano

Wąski.

przód 415 tył 283 i komplet gum i obejm 128 gwizdanie

Jak co ja mam do sprzedania komplet (stabilizator przód + tył + gumy + obejmy) z mojego auta (przejechały 9tys km, powód sprzedaży - auto idzie do żyda) cena za cały komplet 650 zł

Opublikowano

Dobra, wróciłem z urlopu, zrobiłem trochę kilometrów więc mogę napisać o moich wrażeniach. W sumie to nie odbiegają one wiele od tego co już zostało napisane w tym wątku:

1. Samochód znacznie mniej przechyla się na zakrętach - człowiek nie wypada wtedy z fotela ;)

2. Zarówno przy hamowaniu jak i ruszaniu nie przechyla się tak bardzo do przodu i tyłu.

3. Ogólne wrażenie po założeniu jest takie, że samochód ma twardsze zawieszenie, mniej się buja na nierównościach, a na zakrętach czuć jakby jechało się po szynach.

Podsumowując, jeździ się, delikatnie mówiąc, przyjemniej :naughty:

Opublikowano

A ja za jakis czas chyba szarpne sie na stabilizator H&R, sa duzo grubsze od RS'owych :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wąski.

Jak co ja mam do sprzedania komplet (stabilizator przód + tył + gumy + obejmy) z mojego auta (przejechały 9tys km, powód sprzedaży - auto idzie do żyda) cena za cały komplet 650 zł

OK [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 09:11_________________________________________________

A ja za jakis czas chyba szarpne sie na stabilizator H&R, sa duzo grubsze od RS'owych :gwizdanie:

tez o tym myslałem tylko ta cena

Opublikowano

No cena nie jest niska... 1500PLN komplet.

Opublikowano

Michu - ale Ty niedługo będziesz odbiegał parametrami auta od AKE :kox: Lepiej mu zapewnić stabilność :wink4:

Opublikowano

Mario, ale ono i tak jest stabilne, nie przesadzajmy :) - S4 B5 seryjne duzo mocniej sie pewnie gibie niz moja bryka. Testowalem juz auto nie raz przy predkosciach 200-220km/h w łukach mniejszych i wiekszych i jest ogolnie git.

... tylko, ze chcialoby sie jeszcze lepiej :polew:

Opublikowano

Teraz będziesz miał większe przeciążenia - przynajmniej przez pewien okres czasu :naughty::decayed:

Opublikowano

Wąski.

Alvaro sprzedałeś już czy jeszcze masz?[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 19:45_________________________________________________teraz znalazłem w dziale sprzedam, że już sprzedane.

jakby szykował się jakiś grupowy zakup to ja się piszę.

Opublikowano
  • Autor

można składać zamówienia bez grupowego zakupu :wink4: