Aydaho Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zmieniajcie stabilizatory róznica kolosalna a dokładniej ? mocy przybyło czy jak
boberek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mocy nie ale kazdy zakręt mój trzyma sie jak cholera i nie buja sie wcale prawie
AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Porównamy zachowanie auta jutro na spocie z moim 1BE?
Flyer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Raczej ze mna... bo ja mam Q, a boberek nie. Dzis lub jutro bede mial auto na stabilizatorach od RS4.
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Porównamy zachowanie auta jutro na spocie z moim 1BE? Przecież Piotrek przed założeniem stabilizatorów miał właśnie 1BE więc ma porównanie - pomijam quattro.
AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Raczej ze mna... bo ja mam Q, a boberek nie. Dzis lub jutro bede mial auto na stabilizatorach od RS4. Czemu nie? 1BV+stabilizatory vs 1BE ori Porównamy zachowanie auta jutro na spocie z moim 1BE? Przecież Piotrek przed założeniem stabilizatorów miał właśnie 1BE więc ma porównanie - pomijam quattro. 1BE? To dorezane? Nie śledzę zmian konfiguracji każdego paździerza. Często się to zmienia
Aydaho Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Raczej ze mna... bo ja mam Q, a boberek nie. Dzis lub jutro bede mial auto na stabilizatorach od RS4. Andy też ma Q i też na 1BE
Flyer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Dlatego mialby lepsze porownanie u mnie wlasnie.
kepasa Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a czy to cos wiecej niz placebo .. ??? w osce chyba nie ma takich przeciazen ? uwierz mi że w ośka czy Q nie ma róznicy... dla ośki nawet lepiej do walki
Aydaho Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a czy to cos wiecej niz placebo .. ??? w osce chyba nie ma takich przeciazen ? uwierz mi że w ośka czy Q nie ma róznicy... dla ośki nawet lepiej do walki no to mi wytłumaczyłeś - tym bardziej, że nie pytałem o różnice między Q i FWD wyjaśnij więc jaka jest różnica ( odczuwalna ) pomiedzy stabilizatorem seryjnym a RS4 bo moim zdaniem znikoma a na torze nikt z nas nie jeździ żeby to móc zweryfikować w sytuacji, która rzeczywiście wymagać może większej sztywności ...a więc ?
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 adaś słuchaj ogarnij sie nie chodzi ze na tor na drodze jest róznica samochod sie prawie nie kładzi ena boki twoim zdaniem znikoma to dzis zobaczysz zebys porównal swój stabili zator z tyłu z tym co masz teraz tobys padl ze śmiechu
Aydaho Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 adaś słuchaj ogarnij sie nie chodzi ze na tor na drodze jest róznica samochod sie prawie nie kładzi ena boki twoim zdaniem znikoma to dzis zobaczysz zebys porównal swój stabili zator z tyłu z tym co masz teraz tobys padl ze śmiechu po wymianie zawieszenia nie kładzie mi się na boki a w codziennej jeździe nie mam takich przeciążeń żeby mi 1BE nie wystarczało dlatego uważam że to słaby-użytkowo mod
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 no to ty tak uważasz ja jestem zadowolony
Wąski Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 adaś słuchaj ogarnij sie nie chodzi ze na tor na drodze jest róznica samochod sie prawie nie kładzi ena boki twoim zdaniem znikoma to dzis zobaczysz zebys porównal swój stabili zator z tyłu z tym co masz teraz tobys padl ze śmiechu po wymianie zawieszenia nie kładzie mi się na boki a w codziennej jeździe nie mam takich przeciążeń żeby mi 1BE nie wystarczało dlatego uważam że to słaby-użytkowo mod Jeśli wiesz to po co pytasz przejedz się porównaj a nie pisz że słaby. Ciekawe czy S4 jezdzisz tylko po torze :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 nie obrażajcie się ladies pytam z czystej ciekawości - po to chyba mamy forum
AndyN Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Mając przed sobą oba typy stabilizatorów: zwykły i od RS. Czym one się między sobą różnią? Ciężarem/grubością wiem. Czymś jeszcze? Jakieś różnice konstrukcyjne?
Flyer Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Mając przed sobą oba typy stabilizatorów: zwykły i od RS. Czym one się między sobą różnią? Ciężarem/grubością wiem. Czymś jeszcze? Jakieś różnice konstrukcyjne? Sam sobie odpowiedziales na pytanie. adaho maj dir frent , Tobie moze stabilizatory od RSa sa zbedne, ale przy szybkich zakretach czy lukach nawet moje 1BV potrafi sie czasem polozyc, dlatego wlasnie licze na poprawe.
letallec Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Ten mod ma na celu poprawienie jazdy w zakrętach, z uwagi na większą sztywność tego elementu. Kokos Masz dla mnie sztukę? Odbiorę, jak fura bedzie działać, bo potrzebuje tej sztywności
Wąski Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 nie obrażajcie się ladies pytam z czystej ciekawości - po to chyba mamy forum no co Ty
Rekomendowane odpowiedzi