Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Stabilizatory z RS4 B7 do zwykłej A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez OT proszę...

Opublikowano

zmieniajcie stabilizatory :)

róznica kolosalna

a dokładniej ? mocy przybyło czy jak :decayed:

Opublikowano

:) mocy nie :) ale kazdy zakręt mój ;)

trzyma sie jak cholera :) i nie buja sie :) wcale prawie ;)

Opublikowano

Porównamy zachowanie auta jutro na spocie z moim 1BE? :)

Opublikowano

Raczej ze mna... bo ja mam Q, a boberek nie. Dzis lub jutro bede mial auto na stabilizatorach od RS4.

Opublikowano

Przecież Piotrek przed założeniem stabilizatorów miał właśnie 1BE więc ma porównanie - pomijam quattro.

Opublikowano

Raczej ze mna... bo ja mam Q, a boberek nie. Dzis lub jutro bede mial auto na stabilizatorach od RS4.

Czemu nie? :wink4: 1BV+stabilizatory vs 1BE ori :decayed:

Przecież Piotrek przed założeniem stabilizatorów miał właśnie 1BE więc ma porównanie - pomijam quattro.

1BE? To dorezane? Nie śledzę zmian konfiguracji każdego paździerza. Często się to zmienia :)

Opublikowano

Andy też ma Q i też na 1BE

Opublikowano

Dlatego mialby lepsze porownanie u mnie wlasnie.

Opublikowano

a czy to cos wiecej niz placebo .. ??? w osce chyba nie ma takich przeciazen ?

uwierz mi że w ośka czy Q nie ma róznicy... dla ośki nawet lepiej do walki :P

Opublikowano

a czy to cos wiecej niz placebo .. ??? w osce chyba nie ma takich przeciazen ?

uwierz mi że w ośka czy Q nie ma róznicy... dla ośki nawet lepiej do walki :P

no to mi wytłumaczyłeś - tym bardziej, że nie pytałem o różnice między Q i FWD :wallbash:

wyjaśnij więc jaka jest różnica ( odczuwalna ) pomiedzy stabilizatorem seryjnym a RS4 :naughty: bo moim zdaniem znikoma a na torze nikt z nas nie jeździ żeby to móc zweryfikować w sytuacji, która rzeczywiście wymagać może większej sztywności ...a więc ?

Opublikowano

adaś słuchaj ogarnij sie

:)

nie chodzi ze na tor na drodze jest róznica samochod sie prawie nie kładzi ena boki

twoim zdaniem znikoma :) to dzis zobaczysz ;)

zebys porównal swój stabili zator z tyłu z tym co masz teraz tobys padl ze śmiechu :)

Opublikowano

adaś słuchaj ogarnij sie

nie chodzi ze na tor na drodze jest róznica samochod sie prawie nie kładzi ena boki

zebys porównal swój stabili zator z tyłu z tym co masz teraz tobys padl ze śmiechu :)

po wymianie zawieszenia nie kładzie mi się na boki a w codziennej jeździe nie mam takich przeciążeń żeby mi 1BE nie wystarczało

dlatego uważam że to słaby-użytkowo mod

Opublikowano

no to ty tak uważasz :)

ja jestem zadowolony :)

Opublikowano

adaś słuchaj ogarnij sie

po wymianie zawieszenia nie kładzie mi się na boki a w codziennej jeździe nie mam takich przeciążeń żeby mi 1BE nie wystarczało

dlatego uważam że to słaby-użytkowo mod

Jeśli wiesz to po co pytasz :)

przejedz się porównaj a nie pisz że słaby. Ciekawe czy S4 jezdzisz tylko po torze :gwizdanie:

Opublikowano

nie obrażajcie się ladies :decayed: pytam z czystej ciekawości - po to chyba mamy forum :hi:

Opublikowano

Mając przed sobą oba typy stabilizatorów: zwykły i od RS. Czym one się między sobą różnią?

Ciężarem/grubością wiem. Czymś jeszcze? :mysli: Jakieś różnice konstrukcyjne?

Opublikowano

Mając przed sobą oba typy stabilizatorów: zwykły i od RS. Czym one się między sobą różnią?

Ciężarem/grubością wiem. Czymś jeszcze? :mysli: Jakieś różnice konstrukcyjne?

Sam sobie odpowiedziales na pytanie. :tongue4:

adaho maj dir frent :decayed: , Tobie moze stabilizatory od RSa sa zbedne, ale przy szybkich zakretach czy lukach nawet moje 1BV potrafi sie czasem polozyc, dlatego wlasnie licze na poprawe.

Opublikowano

Ten mod ma na celu poprawienie jazdy w zakrętach, z uwagi na większą sztywność tego elementu.

Kokos

Masz dla mnie sztukę? Odbiorę, jak fura bedzie działać, bo potrzebuje tej sztywności :evil:

Opublikowano

nie obrażajcie się ladies :decayed: pytam z czystej ciekawości - po to chyba mamy forum :hi:

no co Ty :buziak: