xBladex Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Mam zamiar wymienić kompletne sprząglo w swoim Audi..tylko ze mam jeden dylemat. Jakiej firmy sprzęgło kupić??..bo też szajsu z chin nie chce kupić.. bardzo proszę o pomoc. Audi 1.9TDI 90KM 97r kombi.
grzegorzmen Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Sachs najlepiej Valeo może być Statim mniej znany ale równie dobry , dawały radę tam gdzie Sachs i Valeo poległo.
pandamix Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 chyba trochę nie ten temat,ale wypowiem się,masz serie?jeśli tak bierz statim(dobre bo polskie:D)na LUK-a z tego co się dowiedziałem są reklamacje,a sachs jeśli masz dłubnięte auto
rikardo Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Mam zamiar wymienić kompletne sprząglo w swoim Audi..tylko ze mam jeden dylemat. Jakiej firmy sprzęgło kupić??..bo też szajsu z chin nie chce kupić.. bardzo proszę o pomoc.Audi 1.9TDI 90KM 97r kombi. Oryginalnie był założony LUK i śmiało mogę ci taki zestaw polecić gdyż sam montowałem komplet LUK-a u siebie. Po wymianie nie miałem żadnych problemów.
xBladex Opublikowano 28 Września 2012 Autor Opublikowano 28 Września 2012 Myślę ze w moim Audi sprzęgło nie było wymieniane odkąd auto zjechało z lini produkcyjnej..a orientujecie sie jakie są koszty zakupu sprzęgła.? bo na allegro wiedziałem nawet po 2tys.zł. a też nie chce przepłacić.. pandamix co masz na myśli : jeśli masz dłubnięte auto?
pandamix Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 czy masz standardowa moc czy coś więcej,bo jak masz choćby chipsa to nie wiem czy statim wytrzyma
xBladex Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 ja mam taka moc jaka z fabryki wyjechała czyli 90KM
Rekomendowane odpowiedzi