Zieluu Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Do dzisiaj żałuje, że nie pojechałem , w niedziele rano mi coś wypadło, a tak to bym poznał Kolege z forum osobiście no i oczywiscie B6 Siedzi za....ście !
dawid7737 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Byłem,widziałem ale niestety właściciela nie poznałem pięknaaa
Dzekson Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Jaram się ! Wrzucałem je wczoraj Gdzies tu na tle Lowered Mazda 3 w worthersee Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzekson Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Chyba stałeś koło mnie na herkulesie Ty byłeś srebrna b6 w kombi ? Trzeba było podbić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cordii Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Chyba stałeś koło mnie na herkulesie Ty byłeś srebrna b6 w kombi ? Trzeba było podbić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Koło auta nie było właściciela to jak miałem podbić
Dzekson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zapowiedź sesji z photocichy ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mocna rzecz. Bravo Dzekson. Fura KOX.
Bielun22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co ja bym dał za dziure w dachu furka fpytke
Zieluu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pytanie takie jedno - dokładkę przednią i listwy S4 widzę elegancko masz spasowane kolorystycznie z ori progami - lakiernik tak dobrze dopasował? Jakiś podkład i lakier, czy dokładka i listwy S4 są w takim ori kolorze i takie dopadłeś ?
Dzekson Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pytanie takie jedno - dokładkę przednią i listwy S4 widzę elegancko masz spasowane kolorystycznie z ori progami - lakiernik tak dobrze dopasował? Jakiś podkład i lakier, czy dokładka i listwy S4 są w takim ori kolorze i takie dopadłeś ? Listwy nie sa ori niestety, a kolor miałem dobierany i wszystko jest lakierowane ale ogólnie to traciłem zasranego kota ostatnio i mi popękał lakier na dokładce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zieluu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pytanie takie jedno - dokładkę przednią i listwy S4 widzę elegancko masz spasowane kolorystycznie z ori progami - lakiernik tak dobrze dopasował? Jakiś podkład i lakier, czy dokładka i listwy S4 są w takim ori kolorze i takie dopadłeś ? Listwy nie sa ori niestety, a kolor miałem dobierany i wszystko jest lakierowane ale ogólnie to traciłem zasranego kota ostatnio i mi popękał lakier na dokładce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za odpowiedź Właśnie chce też dokładkę s-line'a i listwy w kolor progów jak u Ciebie, a dręczy mnie temat czy da radę elegancko to spasować, ale jak dobry lakiernik to wszystko zdziała widzę Uaaa, ale nie widać tak z daleka
mariomex Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 w autko włozyłeś dużo pracy i gustu
Dzekson Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzieki panowie za pozytywne opinie ! A teraz petarda ! Na smaczek jedno zdjęcie, reszta w linku poniżej Galeria od photocichy (https://www.facebook.com/photocichy?fref=ts): https://www.flickr.com/photos/photo_cichy/sets/72157652276455543/
Zieluu Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 zajeb... się prezentuje ! z "niczego" powstał super projekt ! oby tak dalej !
Dzekson Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 http://allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-quattro-airride-recaro-schmidt-3tlg-i5481902852.html Może ktoś ?
afroo. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Te Recarosy to tylko przody? Kanapę masz ze sportów?
Rekomendowane odpowiedzi