KoSiaK8891 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów mam delikatny problem z ze skrzynią biegów w swojej audi mianowicie wczoraj wymyłem samochód na myjce po czym podjechałem pod garaż i wbiłem R i nic auto stoi chwilę później poczekałem i po raz drugi wbiłem R i normalnie auto ruszyło do tyłu. Dzisiaj rano poszedłem do garażu odpaliłem samochód wbiłem R i od razu takie szarpnięcie na skrzyni jak by auto miało zaraz wystrzelić do tyłu ale samochód normalnie cofa. Podczas podłączenia Vaga na skrzyni widnieje jeden jedyny błąd a mianowicie brak transmisji ABS. Dodam że oleju w skrzyni jeszcze nie wymieniałem dopiero w poniedziałek i nie wiem kiedy ten olej był wymieniany. Może ktoś miał podobne objawy ?
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Zalany komp skrzyni. Zdejmujesz prawą plastikową osłonę progu oraz osłonę podnóżka i wkładasz rękę pod wykładzinę - jeżeli jest pełno wody, to szybko wyjmuj kompa skrzyni (jest w plastikowej puszce), rozbierz i zafunduj kąpiel w izopropanolu.
Rekomendowane odpowiedzi