Skocz do zawartości
IGNOROWANY

głośniki z przodu grają słabiej-sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko.czy to normalne że w sedanie głosniki z przodu grają słabiej?zaznaczam że radio mam nie ori tylko pioneera..gdy ustawie w pozycji 0 wskaznik ustawienia przód/tył to ewidentnie słychać że przód gra ciszej...siedziałem u kumpla w jego sedanie tylko że on ma rns-e i wyraznie słychać że natężenie dzwieku jest równe tj.przód gra tak głośno jak tył a u mnie słychać mocniej tył...co poradzicie?

Opublikowano

Możliwe że tak jest ale to chyba kwestia miejsca siedzącego. Ja też mam u siebie pionka model f900bt i też jest podobna sytuacja ale ja siedze z fotelem daleko wysuniętym do tyłu. I teraz zobacz jaką masz odległośc ucha od tylnego syczka a od przedniego.... Dlatego wg. mnie jest taki wrażenie. I teraz dla porównania też słuchałem RNS-e u siebie bo miałem i wyglądało to tak samo. Ale jak fotel przesunę trochę do przodu i oparcie bliżej pionu (bo bardziej na leżaka jeżdżę) to sytuacja się zmienia...

Opublikowano

heheh a wiesz że może masz racje...zobacze jutro.przysune zydelek bliżej i zobacze co i jak bo tez raczej leże w siedzeniu:wink: