Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

:wink:

No i w końcu przyszedł czas przedstawić Wam moje pierwsze AUDI w życiu, i z pewnością nie ostatnie! Auto znane już części śląskiej grupy A4, teraz pora pokazać reszcie czym Majkel jeździ :decayed:Wybór na to auto padł nieco przypadkowo, ale był to w 100% trafiony zakup :wink:Samochód kupiłem 3 miesiące temu od bardzo dobrego znajomego, ktory był jego drugim właścicielem, a zarazem pierwszym w Polsce. Jeździł nim w sumie 2,5 roku. Już wtedy gdy je kupił, wrażenie zrobiło na mnie wnętrze - pełny s line - czarny sufit, do tego bose, recaro i aluminium - po prostu bajka jak dla mnie :slina:Auto w tej chwili ma przejechane pewne 145tys. km, przebieg sprawdzany w serwisach w Niemczech przez znajomego jak kupował. Autko mialo małą przygode w Niemczech, ale sądząc po tym jak wygląda wszystko pod maską, to nie był to mocny strzał.

I oto ona:

rocznik 2003

silnik AVF

przebieg 145 tys. km

Felga 17" replika RS4

WYPOSAŻENIE PO KUPNIE:

Bi-xenon (dołożony)

zawieszenie S line 1BV

czarna podsufitówka

siedzenia Recaro w pełnej skórze i elektryce z reg. lędźwi i grzaniem dupci :naughty:

skórzany podłokietnik

trójramienna kierownica w pikowanej skórze

gałka biegów S line w pikowanej skórze

nagłośnienie Audi concert II

aluminiowe dodatki we wnętrzu

climatronic dwustrefowy

czarne relingi

4 x elektryczne szyby

anbiente na przodzie

Jeżeli chodzi o MOD-y to raczej nic wielkiego nie planuje. W ostatnim czasie felgi zostały odnowione, dostały też troszke ciemniejszy kolor i orginalne dekielki, które zastąpiły stare dekle z naklejkami :wink: W całym wnętrzu wylądowało białe podświetlenie na diodach SMD oraz wpadły nowe dywaniki z logo S line :wink: Na wiosne na pewno wezme się za porządną odnowe lakieru no i może wpadną czarne grille :wink:

I to chyba na tyle :wink:

PLANY: (wiem, wiem... pare linijek wyżej pisałem, że "nic wielkiego nie planuje" - ale audizm i mnie dopadł, a więc po kolei...)

- zmiana koła na 19" - DONE! (w tej chwili replika RS6)

- delikatne obniżenie - DONE! (auto siedzi w tej chwili na sprężynach H&R -55/-45mm)

- dorzucenie RNS-e - DONE!

- zmiana kierownicy na MF z A6 S-line - DONE!

- zmiana wydechu na podwójny z 2.5 Tdi - DONE!

- ścięte końcówki ultera 90mm- DONE!

- dokładka na przód s-line- DONE!

- tylna dokładka s-line pod 2 wydechy- DONE!

- listwy boczne z S4 - DONE!

- lotka S-line- DONE!

- listwy progowe S-line - DONE!

- Bluetooth

- Coming Home

- Pomalowanie przedniego grilla i ramki w zderzaku na czarno - DONE!

- zmiana żarowek w halogenach na dające białe światło - DONE!

- zmiana hamulców na te z 3.0 Tdi - DONE!

...jak widzicie troszke jeszcze do zrobienia zostało i jeszcze z biegiem czasu pewnie co nieco do tej listy dopisze :decayed:

A tak autko wyglądało krótko po kupnie:

zo7q.jpg 83165920.th.jpg 04mt.jpg 29886392.th.jpg

tebq.jpg 85151736.th.jpg 15410507.th.jpg 58339976.th.jpg

72266933.th.jpg 80121769.th.jpgse6.jpg

88865844.th.jpg 82370569.th.jpg

Marzec 2013

w końcu zabrałem się za pomalowanie Plasti Dip-em obwodek przednich grilli :wink: Jestem mega zadowolony z tego jak wyszło, no i myśle że teraz przod lepiej prezentuje się niż na chromach :wink:

grill2vh.th.jpg

Maj 2013

Nieco spontaniczna zmiana koła na samochodzie :wink: Felga to 19" replika RS6 C5 o szerokości 8,5"

Auto poszło nieco do góry, ale niebawem wpadną sprężyny -35 i powinno już być ok :wink:aaaaa.jpg

Lipiec 2013

W końcu udało mi się założyć sprężyny (H&R -35mm):wink: Brakuje jeszcze tylko dystansów, ale za niedługo dojdą :wink:

qqci.th.jpg

No i w garażu pojawiła się jeszcze dokładka na przód s-line, teraz ona czeka na swoją kolej :wink:

8frp.th.jpg

WRZESIEŃ 2013

Do ciągle czekającej na montaż przedniej dokładki dołączyło dziś takie o cudo... :kox: Dzięki Siemian za zestawik :wink:

7ae4a4ae55c1977am.jpg a tak prezentuje się już w aucie :banan:[aov0.jpg

PAŹDZIERNIK 2013

Taki mały mod a cieszy, od dziś progi S-line na pokładzie :wink:

cy46.jpg

STYCZEŃ 2014

Dziś wpadł do auta podwójny wydech z 2.5 :banan:

20140104227.jpg

no i mogę się też już bawić rolkami na kierownicy,w aucie wylądowała kierownica z A6 S-line cała w pikowanej skórze, jak dla mnie miód malina :kox:

se5.jpg

LUTY 2014

Pogoda już w miarę letnia więc na auto wpadły nowe kółka - wybór to Touaregi w 19-stu calach i o szerokości 9" :wink:

Moim zdaniem lepiej prezentuje się auto teraz niż na poprzednich RS6, tak to wygląda - oceńcie sami :wink:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

KWIECIEŃ 2014

W końcu udało się zorganizować nieco wolnego czasu i z pomocą Artura jak i Andrzeja wrzucić zestaw hebli 320/288 do tego doszły nowe tarcze OZ, ori klocki, płyn ATE 200 i przewody w stalowym oplocie HEL-a :wink:

A na zaciski wpadł nowy kolor, który wydaje mi sie pasuje zarówno do czarnej budy jak i do obecnego koła :wink:

image.jpg image.jpg 20140413339.jpg 20140413340.jpg 20140413341.jpg

MAJ 2014

W końcu po kilku miesiącach zalegania w garażu i kurzenia się na aucie zawitał pełny pakiet S-line, natomiast boczne listwy pozostają z S4 :wink: Końcówki wydechów jakie zamontowałem, to dobrze znane Ultery n1-90rs :wink: Kratka przedniego zderzaka jak i grill w masce oczywiście czarne :wink:

aa1.jpg aa2.jpg aa3.jpg aa4.jpg

Opublikowano

bardzo fajne auto, super fotele :slina: może pakiet zewnętrzny S-line dołożysz? albo pomaluj grille na czarno i będzie miazga!

Opublikowano

Piękna sztuka - czarny avant to jest to :wink::naughty:

Opublikowano

super :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie, dzięki! :wink: Ciesze się, że się podoba :wink: Jeżeli chodzi o zewnętrznego S line'a, to wciąż chodzi mi to po głowie, więc zobaczymy... :naughty:

Opublikowano

nie ma sie nad czym zastanawiac tylko rezac zeby byl full s-line

zmien grille na czarne

siedzonka:jerk:

Opublikowano

fajny mudżin...:decayed:

Opublikowano

Ładna sztuka :kox: . RNS-E i kiera multi od B7 bardzo odświeży wnętrze auta. Gratulacje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna sztuka ... i fotele konkret ... Bose na deser ... :wink::naughty::kox::banan::slina: tylko felga troche mała traci sie tak samo jak moja 18 ... :wink: musimy cos pokombinowac na wiosne :decayed:

Opublikowano

kiepskie masz fotki ale tak patrzę to masz listwę taka na zderzaku z tyłu, widziałem parę aut i z przodu też taka powinna być czyż nie ? :eusathink:

ogólnie fajne autko, zrób lepsze fotki :wink:

Opublikowano
  • Autor
ale tak patrzę to masz listwę taka na zderzaku z tyłu, widziałem parę aut i z przodu też taka powinna być czyż nie ? :eusathink:

Auto przy zakładaniu bix'a dostało inny zderzak z przodu, więc może to przez to :wink:

Przód i tak lepiej moim zdaniem wygląda bez tych listewek :wink:

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ----------

Ładna sztuka ... i fotele konkret ... Bose na deser ... :wink::naughty::kox::banan::slina: tylko felga troche mała traci sie tak samo jak moja 18 ... :wink: musimy cos pokombinowac na wiosne :decayed:

w planach był ten sam wzór ale 19" i w ostatnim momencie zostałem przy 17-stce :wink:

Ale jeszcze pare spotów i pewno wymienie je na coś okazalszego :decayed:

tak w ogóle, to miło było dzisiaj powąchać troche Leon'owych spalin :grin::grin::grin: widać różnice, bez dwóch zdań...:kwasny:

Opublikowano

dokładnie bez listewek jest o wiele lepiej :banan: weź jeszcze tył zmień z czujnikami cofania i będzie git :wink:

Opublikowano

fajny czarnuch :) no i te fotele :slina: ,faktycznie mógł byś pomalować chromy z przodu fajnie by wyglądał :) tylko moim skromnym zdaniem zostaw OOOO w chromie :)

Opublikowano
  • Autor
fajny czarnuch :) no i te fotele :slina: ,faktycznie mógł byś pomalować chromy z przodu fajnie by wyglądał :) tylko moim skromnym zdaniem zostaw OOOO w chromie :)

dzięki, dzięki!! :wink: Grille tak jak pisałem, wpadną chyba w czerń, ale to dopiero na wiosne, jak dobrze pójdzie razem z 19" :wink:

Opublikowano

Godna A4 :whistling: recaro, bose :whistling:. Rezaj S-line zewn

Nie chciałbyś się zamienić czarnych obwódek szyb na chromy? :)

Opublikowano
  • Autor
Nie chciałbyś się zamienić czarnych obwódek szyb na chromy? :)

Dzięki turzol, ale jakoś nie śpieszy mi sie do wymiany obwódek :wink:

Opublikowano

Ładna i to nawet bardzo....fotele wypas :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Bardzo fajny i wypasiony paździoch :decayed:

oj tam oj tam... troche jej jeszcze brakuje na pokładzie :decayed: ale dzięki :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ładny hebelek :naughty: .....bezawaryjnej obsługi życzę :wink: