Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co za koła :facepalm: kto Ci je doradził i kupił :facepalm: dramat i dodatku łyse opony :kwasny:

p.s pamiętam o zderzaku :wink:

Opublikowano
  • Autor
co za koła :facepalm: kto Ci je doradził i kupił :facepalm: dramat i dodatku łyse opony :kwasny:

p.s pamiętam o zderzaku :wink:

No i co ja bym bez Ciebie zrobil :grin: Pewnie dalej jezdzil golasem :decayed:

Opublikowano
Czy INTERLAGOS czy obecne - i tak myślę, że wyszłoby fajnie (jest SAMAKAND bo takie wpadły - dzień po zakupie znalazłem komplet INTERLAGOS za tę samą cenę :polew:).

Jeszcze przed obniżeniem zawieszenia wjedzie body R line (części już w drodze). Mam nadzieję, że uda się wszystko założyć przy następnej wizycie w PL :decayed:

jeszcze 2 miesiące i nie będziesz miał co rezac....*** nie auto :thumbdown::decayed:

Opublikowano
  • Autor
Czy INTERLAGOS czy obecne - i tak myślę, że wyszłoby fajnie (jest SAMAKAND bo takie wpadły - dzień po zakupie znalazłem komplet INTERLAGOS za tę samą cenę :polew:).

Jeszcze przed obniżeniem zawieszenia wjedzie body R line (części już w drodze). Mam nadzieję, że uda się wszystko założyć przy następnej wizycie w PL :decayed:

jeszcze 2 miesiące i nie będziesz miał co rezac....*** nie auto :thumbdown::decayed:

GILI - przez tą delegację w Szwecji nie mogę się z niczym wyrobić. Rezanie Paska jeszcze trochę potrwa :wink:

Opublikowano

GILI - przez tą delegację w Szwecji nie mogę się z niczym wyrobić. Rezanie Paska jeszcze trochę potrwa :wink:

a to przepraszam, odpowiedni samochód na taką okoliczność :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Za długo był spokój :decayed: Ruszamy z R line-em...

Progi, listwy drzwiowe, wkład tylnego zderzaka, kratka środkowa + halogenowe i spojler klapy niestety z ASO (nie udało się dorwać nic w dobrej cenie na allegro itp). Przy okazji na pokład wjedzie ori front & rear PDC oraz przednie światła przeciwmgielne.

rlineparts.JPG

Opublikowano

żyjesz. uff ;) długo Cie nie było na forum po powrocie do PL

Opublikowano
  • Autor
żyjesz. uff ;) długo Cie nie było na forum po powrocie do PL

W piątek utknąłem na noc w Kopenhadze - w sobotę chcieli mnie wysłać do domu przez Hamburg i Monachium więc zdecydowałem się na lot do Warszawy - więc w domu wylądowałem o 17:00. 2 dni w plecy...

Opublikowano

ano czasami bywa i tak :)

Opublikowano

Witamy w pl :hi:

Opublikowano

Bartek najważniejsze że gotowy do rezania :thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
  • Autor

Progi i listwy drzwiowe już siedzą :decayed:

Seria...

stocksill.JPG

vs. R line :naughty:

rlinesill.JPG

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

Tylny zderzak zamontowany... Brakuje mi troszkę gratów mocujących - śruby mam ale zapomniałem o spinkach z gwintem i kołkach do mocowania wkładki dyfuzora :doh:

Seria...

stockrearbumper1.JPG

...vs. R line

rlinerearbumper1.JPG

Jeszcze jeden rzut z ukosa...

Seria...

stockrearbumper2.JPG

...vs. R line

rlinerearbumper2.JPG

Opublikowano

To taki prawie S line :decayed: Dobrze, że zacząłeś działać Bartek :)

Opublikowano
  • Autor
To taki prawie S line :decayed: Dobrze, że zacząłeś działać Bartek :)

Tak to działa Matt - A4 ma wersję S i stąd S line a Passat ma R36 i tym samym usportowiona baza to R line :wink:

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Zderzak przód to będzie masakra :facepalm:

Opublikowano

Ja wiem, ale chodzi mi o ten tył, że w sumie tez się różni takim wytłoczeniem od serii, jak w esz lajnie :wink:

Opublikowano

Szczerzę? :> Jedyną różnice jaką widzę między zdjęciami to umyty element :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Szczerzę? :> Jedyną różnice jaką widzę między zdjęciami to umyty element :decayed:

Witek to się lepiej przyjrzyj... Na dole spojler zderzaka jest szerszy - ma przetłoczenie idące w parze z poszerzonym progiem. No i R line jest cały lakierowany - a serię masz w plastikach.

...to czego nie widać to zderzak seryjny składa się z dwóch elementów - zderzak R line z trzech (wkład w którym jest otwór na dyfuzor w R line jest częścią wymienną - w serii jest to całość ze spojlerem).

Opublikowano

teraz Bartku przydałyby się nakładki na wydech :whistling:

Opublikowano
  • Autor
teraz Bartku przydałyby się nakładki na wydech :whistling:

Wydech będzie albo 2x albo pomyślę nad jakąś fajną końcówką :decayed: Póki co w obecny projekt poszło 7300zł więc muszę odsapnąć troszkę finansowo :wink: A tu jeszcze jest plan na modernizację wnętrza :grin:

Opublikowano

no niestety, nasze hobby jest... cholernie drogie :facepalm: ale dobrze, że chociaż daje to fun! :kox: muszę Cię kiedyś Bartku odwiedzić, chętnie bym zobaczył oba auta