Sylwek A 4 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Powitać panowie. Mam pytanie radio z a 6 c6 podejdzie do c5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Powitać klocki już są teraz tylko czas potrzebny. Wybór na + u mnie też tarcze i tył czekają ale najpierw muszę kupić zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Powitać panowie. Mam pytanie radio z a 6 c6 podejdzie do c5?Bez rezania chyba sie nie obejdzie. Jakie radio 2din i jaki model? Powitać klocki już są teraz tylko czas potrzebny. Wybór na + u mnie też tarcze i tył czekają ale najpierw muszę kupić zderzak Do czego te TRW ? Nie wiem jak tam ci hamuje ale ogólnie to średnia firma. Klocki Ferrodo i to te wyższe serie. Ja mam takie u siebie i nienzaluje kasy chociaż 312 juz szukam Edytowane 11 Stycznia 2015 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Radio to normalne 1 din tylko to oryginalne jest węższe niż to co jest zakupione co do klocków to za 80 zł to było warto je brać. w turku za te same dał bym około 150 zł więc prawie jak za darmo. teraz myślę przewodami albo kruger&matz albo powerbass obie widziałem na sklepie i solidne przewody tak więc po tym ogarne kierownicę i zostanie może mi blacharka ale to już w nowym garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Powitać ją już klocki wymieniłem. Teraz czas na dalsze plany. Moje stare klocki wyglądały tak. no i teraz o niebo lepiej się hamuje a mam pytanie jeszcze czy muszę odpowietrzyc hamulce? Niby nic nie odkrecałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm320 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Siema. W najbliższą niedzielę (18.01.2015r.) będzie jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Powitać ją już klocki wymieniłem. Teraz czas na dalsze plany. Moje stare klocki wyglądały tak. no i teraz o niebo lepiej się hamuje a mam pytanie jeszcze czy muszę odpowietrzyc hamulce? Niby nic nie odkrecałem. Jak nie odkręcałeś nic (czyt. zaworków czy też przewodów) to nie trzeba odpowietrzać bo układ nie pozbywał się ciśnienia. Rozumiem że ściskiem je wcisnąłeś i wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak Darku tylko sciskiem i tyle nic nie odkrecalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sciskiem? Nie wkręca się tłoczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neemzi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie ma może ktoś budy do B5 sedan pod Quattro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Eh centralny nie zamyka trza poszukac pompke :/ tylko buczy nie zamyka:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sciskiem? Nie wkręca się tłoczka? Wkręca się tylko w tylnych zaciskach bo tam jest ręczny i tłoczek jest na gwincie z przodu takiego czegoś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Darek ma rację z przodu nie ma gwintu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Eh centralny nie zamyka trza poszukac pompke :/ tylko buczy nie zamyka:/ No niestety bracie pompka to częsta usterka w tych modelach. Wyrezaj teraz z końcówką K to dorobisz sobie scyzora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Eh centralny nie zamyka trza poszukac pompke :/ tylko buczy nie zamyka:/ No niestety bracie pompka to częsta usterka w tych modelach. Wyrezaj teraz z końcówką K to dorobisz sobie scyzora zostaje przy tej a jeszcze zostane zmuszony fotele kuppic bo mój cos sie buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Panowie robi się coraz cieplej może by jakoś w lutym spocika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 po niedzieli śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi