Arkadiush Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 kurde szkoda, że nie wpadłem wstępnie coś na Wrześni chcemy zorganizować większą ekipa ktoś z kolegów pisał o podpięcie naszego tematu ? ---------- Post dopisany 16-10-2012 at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2012 at 21:32 ---------- Temacik już podpięty nazwa jest ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 :kox: No i chyba jest gicior ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- kurde szkoda, że nie wpadłem zapraszamy na kolejny zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Można coś zorganizować w dniach 27-28, co Wy na to? Jak najbardziej jestem za Wrześnią. Może towarzysze z Poznania dołączą (ja będę ) W oczekiwaniu na odzew, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Można coś zorganizować w dniach 27-28, co Wy na to? Jak najbardziej jestem za Wrześnią. Może towarzysze z Poznania dołączą (ja będę ) W oczekiwaniu na odzew, pozdro! Ja mógłbym 28 no i dobry pomysł Norbercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Kurcze moge mieć zjazd w szkole... Ale jak będzie konkretna godzina to postaram się dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Kurcze moge mieć zjazd w szkole... Ale jak będzie konkretna godzina to postaram się dopasować zawsze można się spotkać popołudniu żeby wszystkim pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Szkoła nie zając, nie ucieknie Godzina tak jak ostatnio 16-17 nie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szkoła nie zając, nie ucieknie Godzina tak jak ostatnio 16-17 nie wcześniej no i pasuje nie ma problemu ale mi pasuje niedziele only ---------- Post dopisany 17-10-2012 at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2012 at 23:24 ---------- wrzuciłem hasło na spoty poznańskie o zlocie w niedziele za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szkoła nie zając, nie ucieknie Godzina tak jak ostatnio 16-17 nie wcześniej No racja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szkoła nie zając, nie ucieknie Godzina tak jak ostatnio 16-17 nie wcześniej No racja hehe No także pisać na temacie spoty wielkopolskie żeby dogadać się i zebrać ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Daj znać na Łódzkie - mariuszzgierz się do mnie wybiera w weekend to może jeszcze więcej bandy się zbierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Daj znać na Łódzkie - mariuszzgierz się do mnie wybiera w weekend to może jeszcze więcej bandy się zbierze dałem info na łódzkim :naughty: ---------- Post dopisany 22-10-2012 at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 13:09 ---------- Panowie w temacie spoty Poznańskie dajcie info kto wleci na zlot w ta niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I co niedziela aktualna? macie już zimówki? czy setup letni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I co niedziela aktualna? macie już zimówki? czy setup letni ? Arek się rozchorował ale spot aktualny - grupa Poznań do Wrześni przyjedzie. Setup... hmm, ja nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 I co niedziela aktualna? macie już zimówki? czy setup letni ? Arek się rozchorował ale spot aktualny - grupa Poznań do Wrześni przyjedzie. Setup... hmm, ja nie zdążyłem mnie nieźle rozłożyło że jestem uziemiony bo mam antybiotyk w żyły ;/ ---------- Post dopisany 29-10-2012 at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany 28-10-2012 at 13:01 ---------- a Panowie ze konina i okolic czemuż to na spocie nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Siema, ja nie wytrzymałem i zacząłem rezać elektryczne lusterko, oświetlenie i uchwyty na kubki w niedziele z planowanych 3 h, skończyłem o 21 i za bardzo się wkręciłem, dodałem tutorial jak ogarnąć stare uchwyty do kubków w dziale Warsztat, jak ktoś ma z tym problem niech oblooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Siema,ja nie wytrzymałem i zacząłem rezać elektryczne lusterko, oświetlenie i uchwyty na kubki w niedziele z planowanych 3 h, skończyłem o 21 i za bardzo się wkręciłem, dodałem tutorial jak ogarnąć stare uchwyty do kubków w dziale Warsztat, jak ktoś ma z tym problem niech oblooka Oj Norbi Norbi. Ogarnąłeś te uchwyty do kubków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ta, efekt możesz zobaczyć w dziale warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ta, efekt możesz zobaczyć w dziale warsztat założyłeś? bo albo nie widzę albo ślepy jestem. wrzuć tu go ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- już znalazłem Norbercie zgłoszę się do Ciebie to zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi