maciekg Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 W silniku ADR 1.8. W ksiazce Sam naprawiam... nic nie znalazlem na ten temat.
Szewczenko7 Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 z tego co wiem to w ben. znajuje sie on gdzies z tylu
mrog Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Filtr paliwa jest przy prawym tylnym kole.
ToMMi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam ! Kupiłem sobie filterek paliwa. Czy można go łatwo i szybko wymienić samemu, czy jechać do zakładu i dać 15 zl. A jak da się go wymienić to jak?? trzeba autko podnosic, czy koło wystarczy ściągnąć ?? P.S W dieslu jest on pod maską i wiem że jest trudny dostęp. Dzięki za wszystkie wskazówki... PZDR
szogun0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 najlepiej się wymienia z kanału. Jak podniesiesz autko z tyłu po prawej stronie to powinno wystarczyć, abyś się tam wczołgał i go wymienił. Pilnuj przepływu paliwka zgodnie z kierunkiem wyznaczonym przez strzałke na nowym filtrze, choć po obudowie może się wydawać, że montujesz go na odwrót.
Rekomendowane odpowiedzi