wladi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie zmocz się synku Trzeba było być w BT bo byś sie dodatkowo posrał jak by Cię Szymek przewiózł
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie zmocz się synku Trzeba było być w BT bo byś sie dodatkowo posrał jak by Cię Szymek przewiózł Pół życia wozem z koniem jeździłeś, że trochę mocy i kisiel ?
wladi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie zmocz się synku Trzeba było być w BT bo byś sie dodatkowo posrał jak by Cię Szymek przewiózł Pół życia wozem z koniem jeździłeś, że trochę mocy i kisiel ? :grin:
onlyblack Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szkoda, że się nie zgadaliśmy wczoraj... byliśmy niedaleko rybitw paroma konkreatmi:)
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szkoda, że się nie zgadaliśmy wczoraj... byliśmy niedaleko rybitw paroma konkreatmi:) Mogłeś looknąć na Krakowskie informowałem chłopaków i zrobiliśmy mini spota Szymek telefon po 21:00 do Audi mnie rozjebał, ciekawe co by na to jak byś odebrał nayebany
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie grzała się bo wielkiego upalania nie było wieczorem do 23:00 był wielki ruch w Krk i nawet nie było gdzie, kilka butów w podłodze było bo brat chciał sprawdzić jak to w fotel wciska, jeden koleś subarakiem zmodzonym na 380KM chciał się sprawdzić ale później wyciągnął samochód elektryczny i nim popierdzielał po parkingu Ciekawiła mnie Supra która przyjechała, mogła być dość mocno zmodzona, we Wrześniu myślę że znajdziemy kilku dobrych killerów i będzie można się sprawdzić, takie auta jak corsa z silnikiem evo czy golfa R32 zrobionego na 600KM nie ma co brać pod uwagę.
szymeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co zgrzała się przy upalaniu ? Spoko Hornet, chłopaki zajarani bo do mnie po 21 dzwonią z monitoringu żeby autoryzować uruchomienie pojazdu. Takie zabezpieczenie. Zresztą co chwila sie psiarnia kręciła jak nie wozem to na motorach
Buba Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 takie auta jak corsa z silnikiem evo czy golfa R32 zrobionego na 600KM nie ma co brać pod uwagę. chyba faktycznie mialeś orgazm wczoraj i jeszcze cię trzyma:decayed:
hornet Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co zgrzała się przy upalaniu ? Spoko Hornet, chłopaki zajarani bo do mnie po 21 dzwonią z monitoringu żeby autoryzować uruchomienie pojazdu. Takie zabezpieczenie. Zresztą co chwila sie psiarnia kręciła jak nie wozem to na motorach Masz nadzór jak dziecko... po 21 kontrola auta
szymeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 takie auta jak corsa z silnikiem evo czy golfa R32 zrobionego na 600KM nie ma co brać pod uwagę. chyba faktycznie mialeś orgazm wczoraj i jeszcze cię trzyma:decayed: Nie zrozumiałeś ironii, ja nie mam zamiaru stawać do auta które na pokładzie ma dwa kubly i ewentualnie resztki deski rozdzielczej bo to się mija z celem. ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- Co zgrzała się przy upalaniu ? Spoko Hornet, chłopaki zajarani bo do mnie po 21 dzwonią z monitoringu żeby autoryzować uruchomienie pojazdu. Takie zabezpieczenie. Zresztą co chwila sie psiarnia kręciła jak nie wozem to na motorach Masz nadzór jak dziecko... po 21 kontrola auta Bez tego gówna nie ubezpieczą auta
Buba Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dlaczego? takie auta są robione właśnie po to żeby objeżdżać wypaśne fury
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chyba faktycznie mialeś orgazm wczoraj i jeszcze cię trzyma:decayed: Orgazm to mieli chłopaki w Bukowinie:decayed:, dość się nią najeździłem, trzeba rezać z tysiąc kunia
Buba Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chyba faktycznie mialeś orgazm wczoraj i jeszcze cię trzyma:decayed: orgazm to mieli chłopaki w Bukowinie, dość się nią najeździłem, trzeba rezać z tysiąc kunia mówisz jakby wiecej u ciebie stała niż u Szymona:grin:
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 mówisz jakby wiecej u ciebie stała niż u Szymona:grin: Bez przesady:grin:
Młody_drog Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chyba faktycznie mialeś orgazm wczoraj i jeszcze cię trzyma:decayed: Orgazm to mieli chłopaki w Bukowinie:decayed:, dość się nią najeździłem, trzeba rezać z tysiąc kunia No Pablo, nie chcę Ci przypominać, jak przez miesiąc po bukowinie w każdym poście, nawet nie związanym z esą dopisywałeś P.S Ale Panowie ta esa za***rdala
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 młody nie przesadzaj auto robi wrażenie i trzeba się cieszyć że człowiek ma okazje chwile tym pojeździć, powinieneś mi dziękować że miałeś okazje się nią przejechać bo tak to by nie było Szymona w BT
Rekomendowane odpowiedzi