djzak Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 pytanie mam bo cos mi sie wydaje ze nei grzeja te boczny szyby w moim avantcie bo na tyllen szybkie ladnie odparowuje a na bocznych nic..dlatego mam pytanie da rade spradzic grzanie tego czy dziala? czy moze trzeba zakodowac by to tam bylo bo moze mam nie zakodowane ?
grzegorzmen Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Ja jeszcze nie widziałem bocznych grzanych szyb , a nitki w bocznych szybach to chyba antenki do radia . Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
Rafi78 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Dokładnie po bokach masz nitki od anteny grzany jest tylko tył
Rafi78 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 chodziło mi, że tylko szyba z tyłu jest hot a przód to już jedynie opcja
Bart-S Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Seryjnie podgrzewana jest tylko tylna szyba. Podgrzewanie przedniej szyby to opcja dodatkowa za którą trzeba było zapłacić. Wiązki które widać w tylnych bocznych szybach to antena (...i w przypadku posiadania fabrycznego alarmu także kontrola zbicia tych właśnie szyb).
Rekomendowane odpowiedzi