pawel9 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 witam mam pytanko chcial bym zmienic radio w swoim a4 b7 ale nie wiem na co zwracac uwage przy zakupie ,tak by dzialaly w 100% wszystkie glosniki by nie bylo duzo przerubek .Teraz posiadam radio blaupunkta na cd nie orginalne audi .Interesuje mnie radio z navi z winda cos takiego czy jest to dobry pomysl .Co radzicie dziekuje.
Onkel Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ja u siebie mam pionka f900bt z odblokowanym systemem więc działa oprócz ori mapy też automapa. Jeśli na tym nie ori grał Ci tył to pewnie jest już załadowany adapter. Wpisz sobie "aktywny tył audi" i będziesz wiedział o co chodzi.
jarek_ns Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Najlepiej to zrób zdjęcie instalacji z tyłu radia. Tak jak kolega pisze możesz mieć już adapter na aktywny tył, ale nie koniecznie bo blaupunkt w starszych modelach miał wejście na kostkę aktywnego tyłu i nie trzeba było adaptera. Zdjęcia instalacji rozwieją wątpliwości. Co do zmiany to pełna dowolność, przy nie oryginalnym radiu nie będą działały komunikaty z radia na FIS ale tam masz już teraz więc różnicy nie będzie.
ALBINEK Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 RSN-e oryginał od B7 , sam chcę u siebie założyć .
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 RSN-e oryginał od B7 , sam chcę u siebie założyć . I to jest chyba najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji
siemian Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 RNS to RNS. ogólnie tylko seryjne radia. W razie co pisz na PW
zradek1 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 zgadzam się seria to seria
Rekomendowane odpowiedzi