Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 S4 B8 3.0 V6 TFSI Więcej zdjęć: http://www.autoblog.nl/singapore?gallery=Audi/S4%20-%20S4%20Avant%202009
ykk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Na 1 rzut oka wyglada jak S8 Bardzo eleganckie.. :th:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 bo Audi jest delikatne bardzo zmysłowe :gwizdanie:...... jak kobieta
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 ............ czarne to juz wtedy bedzie pełna agresja
Tytus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 tylko skąd na to ........ Zakładasz firmę: P.H.U Bohuna - Wymuszenia, rozboje, haracze ...2 m-ce i masz... Albo zostajesz celnikiem...
Gość rob Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 ............ czarne to juz wtedy bedzie pełna agresja oj będzie http://www.motorauthority.com/news/sedans/audi-s4-to-get-supercharged-v6-power/
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ta czarna wyglada jak seria.. w sumie racja , jakas taka dziwna a na pewno to Eska ?
hhacek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 biala........ to jak ...... dla Oniaka :)
mroova81 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Biała wymiata, co najgorsze w tym wszystkim z dnia na dzień coraz bardziej podoba mi się buda B8, problem tylko w tym jak kolega zauważył: tylko skąd na to ........
Wąski Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 strasznie GRZECZNA jest ..... dziwne ,ale może na żywca będzie robiła wrażenie ... bo tak to B7 bije ja na głowę :th:
Nowak_zg Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 biala kozacka kurde ale troche krowiasta juz jest b8 w stosunku do b7
mroova81 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Mnie tam najbardziej podoba się B6, a B7 to chyba najmniej, ale to oczywiście kwestia gustu. W zasadzie tylne światła mi tam nie podchodzą... Co do B8 to tylko kontrowersje u mnie wzbudzają zastosowane klamki. Od czasów B3 były zajefajne, a tu nagle taki zwrot akcji?! W każdym bądź razie grzeczność tej białej jest bardzo pozorna. Z pozoru nieistotne elementy zdają się szeptać: "pofiglujemy na zakrętach?"
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Co do B8 to tylko kontrowersje u mnie wzbudzają zastosowane klamki. Od czasów B3 były zajefajne, a tu nagle taki zwrot akcji?! Względy bezpieczeństwa
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Hugo, mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Chodzi o otwieranie drzwi po wypadku.To znaczy jak drzwi się przyblokują i będziesz chciał je otworzyć , aby kogoś wydostać ze środka to klamka taka jak jest w B8 znacznie Ci to ułatwi , bo możesz lepiej ją chwycić i ze znacznie większą siłą będziesz mógł pociągnąć drzwi niż w przypadku klamek jakie były w poprzednich modelach :th:
Rekomendowane odpowiedzi