wojtekz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 mam problem z tylnim oświetleniem wnętrza LED te na górnej tapicerce z tyłu, obojętnie jaki model LEDów nie kupię (testowałem już 4 rodzaje), kupowałem też lepsze za około 40zł to mi odpadają od trzonków po tygodniu - dwóch użytkowania. Podejrzewam że te wnęki plastikowe w których one są zamontowane jest tam wysoka temperatura i dlatego tak się dzieje. Może ktoś polecić jakieś modele u którego to działa bez problemu?
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 mam problem z tylnim oświetleniem wnętrza LED te na górnej tapicerce z tyłu, obojętnie jaki model LEDów nie kupię (testowałem już 4 rodzaje), kupowałem też lepsze za około 40zł to mi odpadają od trzonków po tygodniu - dwóch użytkowania.Podejrzewam że te wnęki plastikowe w których one są zamontowane jest tam wysoka temperatura i dlatego tak się dzieje. Może ktoś polecić jakieś modele u którego to działa bez problemu? ja nie mam żadnego problemu ale jak ci wypada to może daj trochę cyny na styki w żarówce ledowej żeby ciaśniej siedziało
kjuba7 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 witam mam problem poniewaz dotknolem zarowka led oswietlenia wnetrza i wywalilo mi cale oswietlenie i mam pytanie gdzie znajduje sie bezpiecznik od oswietlenia wnetrza bardzo prosze o szybka odp
NIKI Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja założyłem u siebie komplet żarówek z Can-Busem i działają ok. AUDI A4 B8 Avant - Zestaw MAX Oświetlenie wnętrza LED www.sklepledowy.pl
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Sprawdz bezpiecznik od MCE 09 bo tam idą wszystkie połaczenia Brazowa duza wtyka po lewej stronie bezpiecznik 30A nr 5
piteras Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 witam mam pytanie co do zarowek, przy panelu przedniej podsufitki przy oswietleniu punktowym jak sa osadzone zarowki w5w pionowo czy poziomo? dzieki
AdrianLewy Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Hej! Mam pytanie... Czy ktoś orientuje się co trzeba by zrobić, żeby oświetlenie nóg działało jednocześnie że światłami mijania?
Rekomendowane odpowiedzi