tomekhxc Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Witam. poniewaz zbliza sie zima zaprezentuje moj nawy nabytek , trumna narciarska na dach jest to sprzet ze sredniej polki firmy Inter Pack- dlugosc 198 cm ladownosc 75kg , belki do mocowania trumny takze z tej firmy , dosc wygodne rozwiazanie jesli ktos duzo podrozuje Piszcie jesli macie inne propozycje przewozu sprzetu lub wstawiajcie foto jak to wyglada u was A tak to wyglada u mnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
.Pablo. Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Napisz pojemność boxa w litrach. Ja mam thula atlantis 780 wchodzą do niego 4 deski i jedną para nart + buty kaski itp. Boxa mam już kilka lat u jestem mega zadowolony w zimę przewozi sprzęt na stok a latem bagaże na wakacje.
tomekhxc Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Napisz pojemność boxa w litrach. Ja mam thula atlantis 780 wchodzą do niego 4 deski i jedną para nart + buty kaski itp. Boxa mam już kilka lat u jestem mega zadowolony w zimę przewozi sprzęt na stok a latem bagaże na wakacje. 460 l
karol24 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Też planuję kupno boxa ale raczej może jakaś używka sie trafi w dobrej cenie. Na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach? jaka powinna być taka przyzwoita pojemność boxa?
.Pablo. Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Wszystko zależy co będziesz w nim woził. Ja od samego początku wiedziałem że ma wejść 4 snowboardy i jedną para nart więc min 780. Fajna sprawa jest system szybkiego montażu raz dwa i już jest. Przydatne jest również obustronne otwieranie. Firma zależy już od zasobności portfela :-P Ja osobiście zrazilem się to belek jakiś uniwersalnych więc wybór nowych belek i boxa padł na thula.
?uki1984 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Bardzo ładna sztukencja:wink: Gratki:oklasky:
grzes1150 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a zawsze słyszałem .... BOX to zło
tomekhxc Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 a zawsze słyszałem .... BOX to zło Oj Grzes dlaczemu niby zlo? ja zawsze wozilem swoja deske i 3 pary nart w bagazniku po zlozonym siedzeniu , i do tego jeszcze 3 osoby z bagazami to bylo dopiero uciazliwe bo malo miejsca bylo , teraz wszystko pojdzie na dach a w srodku miejsce zostanie jak dla mnie mega wygoda ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- Też planuję kupno boxa ale raczej może jakaś używka sie trafi w dobrej cenie. Na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach? jaka powinna być taka przyzwoita pojemność boxa? zalezy od oczekiwan jak dla mnie to jedna deska i 3 pary nart spokojnie sie miesci i to wystarczy wiec nie potrzebowalem jakiegos ekstra duzego ja od poczatku polowalem na uzywke ale jednak nie wiem czemu zdecydowalem sie na nowy
Dragon30 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 odgrzeje tzw "kotlet"bo widzę że masz sedana a na nim boxa, właśnie zamierzam kupić boxą thule lub interpacka (podobne ceny) no i tak położyłem listwę o długości 195 cm na dachu i nie wiem czy to nie będzie zbyt długi box do mojego auta i mam dylemat ponieważ chciałbym kupić jak największy bo nie chce żeby box służył mi tylko i wyłącznie do tego samochodu bo pewnie za jakieś dwa latka przyjdzie czas na zmianę auta i napewno będzie to jakieś większe auto. U Ciebie jakoś tej długości boxa nie widać. Jaki masz rozstaw belek i długość dachu?
tomekhxc Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 odgrzeje tzw "kotlet"bo widzę że masz sedana a na nim boxa, właśnie zamierzam kupić boxą thule lub interpacka (podobne ceny) no i tak położyłem listwę o długości 195 cm na dachu i nie wiem czy to nie będzie zbyt długi box do mojego auta i mam dylemat ponieważ chciałbym kupić jak największy bo nie chce żeby box służył mi tylko i wyłącznie do tego samochodu bo pewnie za jakieś dwa latka przyjdzie czas na zmianę auta i napewno będzie to jakieś większe auto. U Ciebie jakoś tej długości boxa nie widać. Jaki masz rozstaw belek i długość dachu? hmm no rozstawu belek ci teraz nie zmierze ale one sa regulowane wiec nie ma okreslonego rozstawu a dach to moge zmierzyc i podac
Rekomendowane odpowiedzi