Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wybór Najlepszego RADIA AUDI B6...Help !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiam się nad kupnem radioodtwarzacza, jakiejś renomowanej firmy, typu "Sony" lub "Blaupunkt" :decayed:. Kwota - nie więcej niż 350 zł :kwasny:. Radyjko musi posiadać wejście USB, lub jakiekolwiek inne. Chodzi o to, aby podłączyć iPod'a bezpośrednio do radia :gwizdanie:. Jeżeli ktoś posiada coś w tym stylu, i może polecić dany model lub firmę to bardzo proszę o wypowiedzi.

Z góry dziękuję i PZDR !

PS Moje autko to oczywiście Audi A4 (b6). ;] Pzdr dla wszystkich fanów tego modelu ! :>

Opublikowano

dowaliles koksu z tymi "renomowanymi" firmami, za ta kase poszukaj jakiejs uzywki Alpine, a Ipod'a mozesz podlaczyc do gniazda zapalniczki

Opublikowano
  • Autor

Nie, raczej chodzi o coś nowego. Jak do zapalniczki..?

Opublikowano

Jakie masz teraz radio? orginale? jesli orginał to go zostaw tylko kup sobie kabel do iPod-a i tyle :cool1: nie kupuj smiesznych swiecacych "radyjek" :thumbdown: najlepszy to orginał :th:

Opublikowano

Jak do zapalniczki..?

Kupujesz adapter do ipoda na gniazdo zapalniczki, ustawiasz na nim czestotliwosc 93,8 bodajze (dokladnie nie pamietam tej czestotliwosci, bo to w zimie mialem tego ipoda, a ze na uszach to ja najbardziej wole kobiece uda to sie go pozbyłem) i taka sama na radio i muzyczka leci na glosniki, teledyski etc. Na radio mozna jeszcze wylaczyc opcje wybierania najmocniejszego sygnalu gdy wjezdzasz w inny rejon, wtedy nie bedzie Ci sie automatycznie przelaczalo.

Opublikowano

A może RNS-E wyrezasz ?

Opublikowano
A może RNS-E wyrezasz ?

do 350zl? napewno sie uda:)

Opublikowano

ten adapter co mialem to wygladal mniej, wiecej tak: wtyczka do gniazda zapalniczki-> ok 30 cm cienkiego kabelka-> adapter-wielkosc skladanego kluczyka z malutkim lcd (jakies 4mmx8mm) i przyciskami +,- -> i znowu kawalek chudego kabelka-> jack do ipoda. Dalem za niego 20. Na nim i na radio ustawiasz taka sama czestotliwosc i smiga (chyba 93,7), a dodatkowo sie jeszcze laduje bateria w ipod'zie. Kabel jest gietki, nie krecony, a ipoda mozesz trzymac gdzie chcesz.

Opublikowano

Wedlug mnie koledzy dobrze doradzaja jezeli chodzi o radio - czyli najfajniej bedzie wygladalo fabryczne radyjko. Mozna je podpiac pod fis!. Co do Ipoda to ja mam akurat podpiety taki kabelek jak kolega wyzej proponuje do radia http://img300.imageshack.us/my.php?image=chorusgrunuw4.jpg. Jest to po prostu najtansze rozwiazanie. Dziala w miare ok i ladnie wyglada :). Jezeli bys sie decydowal na cos takiego i mialoby to byc juz docelowe rozwiazanie to zdecydowanie lepiej zamiast takiego radia jak ja mam kupic podobne tylko na CD a nie kaseciaka hehe. Osobiscie transmiterow fm do podlaczenia ipoda nie polecam.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Obecnie posiadam kasetę z kabelkiem (mini jack). Kasetę wkładam do radia, do "jack'a" podłączam iPoda i już. ;]

Opublikowano

Obecnie posiadam kasetę z kabelkiem (mini jack). Kasetę wkładam do radia, do "jack'a" podłączam iPoda i już. ;]

Powiem tak kup sobie zmieniarkę lub ten kabel do iPoda :th: a nie jakas kasete z kablem w audi trzymaj :kwasny:

Opublikowano

Koledzy a ja zadam takie pytania:

Co lepiej zrobić, kupić ori radio na CD CONCERT, czy zmieniarkę? Mam chorusa w B6.

Da rady do chorusa lub concerta podłączyć wzmacniacz i skrzynkę w bagażnik włożyć czy raczej kupić radio z wyższej półki?

Trochę zamieszałem ale potrzebna szybka pomoc!

Opublikowano

ja mam Chorus 2 + po 2 glośniki w drzwiach + subwoofer w półce = łącznie 9 głośników fabrycznie zamontowanych.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, zobaczy się. Rozmyślałem raczej nad nowy radiem. Ale WIELKIE dzięki za pomoc. Dziex i pzdr !