Gość Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Witam. Jak w temacie do czego służą te dwa przyciski co są przy schowku w boczku kierowcy? Jeden przycisk obrazuje samochód na pochylni i jakiś trójkąt, a drugi punkcik i rozpraszający się sygnał.
Moocha Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Przyciski wyłączające alarm, jak auto dostanie przechyłu i jak ktoś jest w środku.
Gość Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Dzięki. Wystarczy, że raz to włączę i cały czas będzie działało, czy za każdym razem kiedy wychodzę z samochodu muszę to włączać?
ocinus Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Kolego nie trzeba tego włączać za każdym razem chyba, że np. zostawiasz psa w aucie albo je wieziesz na lawecie to włączenie któregoś z przycisków dezaktywuje alarm. Normalnie się tego nie używa, gdy nie ma potrzeby. Odnośnie tych przycisków czy ktoś wie, co może być, że one nie działają i gdzie szukać tego w gagu, bo od jakiegoś czasu mam z tym problem.
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Odnośnie tych przycisków czy ktoś wie, co może być, że one nie działają i gdzie szukać tego w gagu, bo od jakiegoś czasu mam z tym problem. Moze ktos tapicerke zmienił i nie wszystko jest podłaczone lub szukaj gdzies po kabelkach
ocinus Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Kolego auto mam od 4 lat i wcześniej było ok, a nic nie robiłem przy tapicerce. Potrzebuje dowiedzieć się gdzie na vagu jest kodowanie tego i sprawdzić czy czasem nie jest odłączone.
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Po zamknięciu auta i uzbrojeniu alarmu każda próba otwarcia bagażnika kluczem kończy się uruchomieniem alarmu - możesz spróbować
ocinus Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Koledzy przyciski się nie świecą tak jak wcześniej, gdy je włączałem, a wiem, że nie działa dezaktywacja, bo jak czasami zostawię psa w bagażniku to zaczyna wyć alarm.
Gość Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 u mnie trzeba za każdym razem włączyć żeby świeciły
Rekomendowane odpowiedzi