Opublikowano 18 Października 201213 l Autor mysle ze sie da w sobote zmiana licznika z fisem no i 1 proba zeby był test licznika
Opublikowano 18 Października 201213 l Witam. Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek
Opublikowano 18 Października 201213 l Autor i to jest człowiek ktory marzenia moze spelnic w rzeczywistosc juz w tym tygodniu
Opublikowano 18 Października 201213 l Witam.Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek Juz paru tak pisało, nawet robili...
Opublikowano 21 Października 201213 l Witam.Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek Juz paru tak pisało, nawet robili... No i nikt nigdy nie pochwalił się skończonym projektem.
Opublikowano 31 Października 201213 l Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki
Opublikowano 31 Października 201213 l Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki To się nazywa szybki test
Opublikowano 31 Października 201213 l Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki To się nazywa szybki test Jak pierwszy raz mrugnąłem oczami to nawet nie zauważyłem dopiero jak się przyglądnąłem coś zauważyłem-taki szybki był ten test zgarów:grin:
Opublikowano 1 Listopada 201213 l Niech paczom może kto napisze czy to budzik/pająk/kostka stacyjki/burdel w elektryce czy wszystko naraz ?