Opublikowano 25 Maja 201412 l Wydech slyszalem ze do mnie wysylasz zeby naCiebie ppczekal czy juz zmiana planu
Opublikowano 25 Maja 201412 l Żadne się nie nadaję:polew::polew: co ty pierdzielisz 1. koło jest 2. gleba jest 3. pierdzielone jeziorko w tle jest 4. parch na pirszym planie jest Jak dla mnie to wszystkie warunki na zdjecie do kalendarza spełnia
Opublikowano 25 Maja 201412 l Autor jak szukałem to nie było 8,5J, bo chciałem 8,5J przód i 9,5J tył, ale padło na wszystkie w 9J, gdzie kupowałes? Na alle dorwalem, rozmiarowo koles mowil ze na 18" jest tylko 8J, poszedl na magazyn i jednak wyszlo ze ma 8,5... Wydech slyszalem ze do mnie wysylasz zeby naCiebie ppczekal czy juz zmiana planu zgadza sie, dostane wyplate to bede uderzal do bakusia.
Opublikowano 25 Maja 201412 l Andi to żeś wyczosał foty MEGA ta tyłem i raczej na kalender ostatnia widzę że gwint na miejscu
Opublikowano 25 Maja 201412 l 2 i 4 git foty mi tez bys cos ustrzelil, tylko nie ma w rejonie jeziorka
Opublikowano 26 Maja 201412 l Autor Nie ma jeziorka, nie ma foty na kalendarz Coś pokombinujemy jak przyjade:wink:
Opublikowano 26 Maja 201412 l Autor no podeśle podeśle:naughty: tylko na maj skoro na kwiecien juz nie zbierasz
Opublikowano 26 Maja 201412 l Autor aż się prosi o zderzak z Ski w planie tyl i przod:whistling: ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Takie o coś Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Opublikowano 27 Maja 201412 l Autor DZIALA! Byl zagięty przewód i nie puszczał podcisnienia:grin: Fajnie gwizda, nawet przy tych bezpiecznych 0.4b
Opublikowano 28 Maja 201412 l Nagraj jakiś filmik jak to słychać bo też chcę sobie kupić ; p jest regulacja żeby ustawić sobie na przy jakich obrotach ma upuszczac powietrze?
Opublikowano 28 Maja 201412 l Autor Nie ma regulacji, to dv-ka, podcisnienie w kolektorze ja otwiera. Cos tam nagram niebawem jak to cwierka, tylko tak jak mowilem suszarka mi dmucha 0.4 wiec szalu nie bedzie zanim nie zrobie programu...