Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN+] Audi A4 1.9 TDI Avant ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś go przymodził-licznik ala TT fajnie to wygląda, lusterka i lapmy tył buuuuuuuuu

Opublikowano

no fajne audi:) licznik super wyglada, ale lampy tył wywal

Opublikowano

wszystko super tylko te lusterka i lampy na duży minus ale pewnie to szybko poprawisz :naughty:

Opublikowano

Powiem Ci tak.Mamy autka od jednego handlarza.

Ja kupiłem od niego rok temu czarne audi.

Gratki zakupu.

Wywal te lampy bo psują widok.

One jest Q czy tylko listwy zmienione???

Opublikowano
  • Autor

a to cieeeekawe ; ) jaki świat jest mały.

lampki wylecą, ale to na wiosnę planuje jakieś zmiany bo jak narazie to Audi połknęła wszystkie moje oszczędności, a i lusterka zapewne też bo są niestety niefunkcjonalne, prawie nic w nich nie widać.

to tylko listewki ;)

Opublikowano

lusterka,licznik,Sline out:wink:

Opublikowano

kierownica odczyła to 285tys km, lekka reanimacja by sie przydała:)

Opublikowano

ee tam te motorki robią po 500 000 :)

Opublikowano
  • Autor

obszycie kierki jak najbardziej w planach ;)

Opublikowano

lampki, lustra, oznaczenia s-line wywal a kierke sobie na razie pomaluj, farba w sprayu do skór, odtłuścisz i psikniesz z 2 albo 3 razy i będzie git :decayed:

pzdr

Opublikowano

Jak już będziesz wymieniał lusterka to prawe dawaj z angola.

Jak znudzi Ci sie grill to możemy sie dogadać z chęcią go wezme.

Opublikowano
  • Autor

oczywiście, że jeśli będę wymieniał lusterka to prawe z angola ; )

hehe no grilla nie planuje zmieniać ; ) ale cholerka wie co mi kiedyś strzeli do głowy...

JEŚLI MIAŁBY KTOŚ DWA LUSTERKA DO MOJEJ AUDI ( najlepiej w kolorze i prawe oczywiście Angol, ale w sumie czarne też dałyby chyba radę ) TO CHĘTNIE KUPIĘ ; )

Opublikowano

Ktoś dobrze tą kierom targał skoro jest tak wyjechana po takim przebiegu ciekawe kto te auto miał przed tobą moja kiera bo mam identyczną tylko żę brązową i to po przebiegu 351 tyś lepiej sie trzyma no ale to już inna bajka generalnie autko ładne tylko te lustra i lampiony wek

a jak wsiadasz to nie czujesz sie jak w statku kosmicznym? nie rozprasza cie za duża ilość srebra :wink:?? a co do lusterek kup sobie czarne i spróbuj dobrać folie srebrną w hurtowni z próbnika barw i oklej ( może będą coś mieli pod twój kolor ) Pozdrawiam :naughty:

Opublikowano

Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat

Opublikowano
Sam ten licznik malowales? Intersuje mnie jak sie go rozbiera bo chce sobie srodek malnac ale w czarny mat

Poszukaj tematu o rezaniu chromu w obwódki zegarów,tam jest napisane jak rozebrać licznik.....

Opublikowano
  • Autor
Ktoś dobrze tą kierom targał skoro jest tak wyjechana po takim przebiegu ciekawe kto te auto miał przed tobą moja kiera bo mam identyczną tylko żę brązową i to po przebiegu 351 tyś lepiej sie trzyma no ale to już inna bajka generalnie autko ładne tylko te lustra i lampiony wek

a jak wsiadasz to nie czujesz sie jak w statku kosmicznym? nie rozprasza cie za duża ilość srebra :wink:?? a co do lusterek kup sobie czarne i spróbuj dobrać folie srebrną w hurtowni z próbnika barw i oklej ( może będą coś mieli pod twój kolor ) Pozdrawiam :naughty:

No właśnie nie wiadomo jak kto nią kręcił, a też nie wiadomo bo może ktoś przede mną wstawił już taką dosyć mocno zużytą . hehe nie nie akurat mi się podoba ten srebrny kolor ponieważ nie jest tak nudno w środku, a jak wiadomo wszystko zależy od gustu ;)

kupiłem już z takim pomalowanym licznikiem, ale ktoś to chyba nie bardzo dokładnie zrobił, ponieważ szybka od licznika odstaje trochę na dole...

Opublikowano

zobacz sobie w kodzie wyposażenia jeżeli masz 2PV to kiera jest ori :wink:

Opublikowano

Poszukaj tematu o rezaniu chromu w obwódki zegarów,tam jest napisane jak rozebrać licznik.....

dzieki, ringi na zegary sam montowalem ale kuwa klej troche mi wyciekl i kiepsko to wyglada:kwasny: dlatego trzeba to zrezac na igle:naughty:

---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

Cezar jak szukasz kiery to mam 4 w db stanie:wink:

Opublikowano

Licznik na srebro wymiata naprawdę super efekt :) !!

Powoli zrobisz autko pod siebie :)

Wiem jak to kosztuje bo też zakupiłem klekocika z tym, że blaszki mam trochu do poprawy a nie mówiąc o standardowych wymianach :D

Ale powoli powoli i do celu :D

Pomyślności