Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l Pytam bo może akurat przez pomyłkę sprzedającego tak jak pisałeś udało by się trafić na takie z kompasem
Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l 4L0857511A - Q7 kompas 4L0857511 - Q7 bez kompasu 4F0857511F - B7,C6 - kompas 8T0857511B - A5 kompas 8R0857511C - Q5 chyba, ale na bank z kompasem Popytaj gości o te lustra z Q7, mogą być z kompasem Jak będą miały końcówkę A za numerem to bierz śmiało (z Q7).
Opublikowano 26 Sierpnia 201313 l Pany jakie powinno być ciśnienie w oponach 225/40/r18?? Muszę dopompować ale nie wiem jak dużo.
Opublikowano 26 Sierpnia 201313 l Autor 2.4-2.8 bara, na oponie powinno być podane jakie może być max. ciśnienie.
Opublikowano 27 Sierpnia 201313 l Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika?
Opublikowano 27 Sierpnia 201313 l Autor Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika? Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany.
Opublikowano 27 Sierpnia 201313 l Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika? Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany. Powiedź mi jak sprawdzić oznaczenie silnika? W kole nie ma wlepki, mam tylko VIN.
Opublikowano 27 Sierpnia 201313 l Autor Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika? Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany. Powiedź mi jak sprawdzić oznaczenie silnika? W kole nie ma wlepki, mam tylko VIN. Wlepa jest w książce serwisowej albo pod tylną kanapą. ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- Albo na osłonie paska rozrządu.
Opublikowano 27 Sierpnia 201313 l Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika? Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany. Powiedź mi jak sprawdzić oznaczenie silnika? W kole nie ma wlepki, mam tylko VIN. Wlepa jest w książce serwisowej albo pod tylną kanapą. ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- Albo na osłonie paska rozrządu. Dzięki Tomek
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l Dziś rano, trasa 40km, w pewnym momencie: Jak cisnę pedał gazu, to mam wrażenie jakby był w jakimś budyniu obroty stoją, prędkość stoi lub powoli się podnosi, albo obroty idą w górę a prędkość ledwo ledwo, aż strach wyprzedzać i tak na wszystkich biegach, ktoś wie co to może być? Żadne lampki awaryje się nie świecą, silnik niby działa jak zawsze na ucho, nic nie stuka. Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l Autor Dziś rano, trasa 40km, w pewnym momencie:Jak cisnę pedał gazu, to mam wrażenie jakby był w jakimś budyniu obroty stoją, prędkość stoi lub powoli się podnosi, albo obroty idą w górę a prędkość ledwo ledwo, aż strach wyprzedzać i tak na wszystkich biegach, ktoś wie co to może być? Żadne lampki awaryje się nie świecą, silnik niby działa jak zawsze na ucho, nic nie stuka. Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 Wąż z dolotu Ci czasem gdzieś nie spadł? Podepnij vaga na pewno coś będzie.
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l No właśnie nie wiem, znowu zrobiłem 40km, czasem przy 2500 obrotów odzyskuje moc i ladnie ciagnie, ale też potrafi np na 5 biegu pociągnąć ladnie, jechać tak pare km stałą prędkością a jak chce lekko przyspieszyć to znowu brak mocy. Myślałem o wymianie turbo na brd lub inne lepsze, ale wolałbym żeby akurat teraz mi nie padło:-\ Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l Autor No właśnie nie wiem, znowu zrobiłem 40km, czasem przy 2500 obrotów odzyskuje moc i ladnie ciagnie, ale też potrafi np na 5 biegu pociągnąć ladnie, jechać tak pare km stałą prędkością a jak chce lekko przyspieszyć to znowu brak mocy. Myślałem o wymianie turbo na brd lub inne lepsze, ale wolałbym żeby akurat teraz mi nie padło:-\ Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 Albo EGR leci w kulki, podepnij kompa i sprawdź błędy, bez tego to totolotek. Jakby turbo się kończyło to by dymiło albo miałbyś niedoładowanie.
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l No właśnie tej mocy brak, tyle, że czasem się pojawia i ładnie jedzie, ale to nie ma zasady, który bieg lub ile obrotów, gdy dostaje znowu mocy. Oki dzięki tak zrobie z tym kompem, ale to pewnie jutro, w razie co, będę pisał Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l witam, koledzy powiedzcie mi czy na pasie przednim w b7 musi być naklejka?
Opublikowano 28 Sierpnia 201313 l Autor witam, koledzy powiedzcie mi czy na pasie przednim w b7 musi być naklejka? Jeśli niema to najprawdopodobniej był wymieniany.