Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4F0857511F 8E0857511B 8T0857511B resztę trzeba w ETCE sprawdzić.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytam bo może akurat przez pomyłkę sprzedającego tak jak pisałeś udało by się trafić na takie z kompasem :wink:

Opublikowano

4L0857511A - Q7 kompas

4L0857511 - Q7 bez kompasu

4F0857511F - B7,C6 - kompas

8T0857511B - A5 kompas

8R0857511C - Q5 chyba, ale na bank z kompasem :)

Popytaj gości o te lustra z Q7, mogą być z kompasem :) Jak będą miały końcówkę A za numerem to bierz śmiało (z Q7).

Opublikowano

Czyje to?

am034.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dyda

Wysłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Pany jakie powinno być ciśnienie w oponach 225/40/r18?? Muszę dopompować ale nie wiem jak dużo.

Opublikowano
  • Autor

2.4-2.8 bara, na oponie powinno być podane jakie może być max. ciśnienie.

Opublikowano

:hi:

Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika?

Opublikowano
  • Autor

Koledzy jak możecie mi powiedzieć na jakie oznaczenie silnika uważać w 2.0TDI? Kolejna sprawa czy po VINie dowiem się oznaczenia silnika?

Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany.

Opublikowano

Każdy silnik ma jakieś wady i zalety, kwestia kto na co patrzy. Dowiesz się, ale są dwa rodzaje 8V i 16V a reszta to już kosmetyczne zmiany.

Powiedź mi jak sprawdzić oznaczenie silnika? W kole nie ma wlepki, mam tylko VIN.

Opublikowano
  • Autor

Powiedź mi jak sprawdzić oznaczenie silnika? W kole nie ma wlepki, mam tylko VIN.

Wlepa jest w książce serwisowej albo pod tylną kanapą.

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Albo na osłonie paska rozrządu.

Opublikowano

Wlepa jest w książce serwisowej albo pod tylną kanapą.

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Albo na osłonie paska rozrządu.

Dzięki Tomek :wink:

Opublikowano

Dziś rano, trasa 40km, w pewnym momencie:

Jak cisnę pedał gazu, to mam wrażenie jakby był w jakimś budyniu obroty stoją, prędkość stoi lub powoli się podnosi, albo obroty idą w górę a prędkość ledwo ledwo, aż strach wyprzedzać i tak na wszystkich biegach, ktoś wie co to może być? Żadne lampki awaryje się nie świecą, silnik niby działa jak zawsze na ucho, nic nie stuka.

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
  • Autor
Dziś rano, trasa 40km, w pewnym momencie:

Jak cisnę pedał gazu, to mam wrażenie jakby był w jakimś budyniu obroty stoją, prędkość stoi lub powoli się podnosi, albo obroty idą w górę a prędkość ledwo ledwo, aż strach wyprzedzać i tak na wszystkich biegach, ktoś wie co to może być? Żadne lampki awaryje się nie świecą, silnik niby działa jak zawsze na ucho, nic nie stuka.

Wąż z dolotu Ci czasem gdzieś nie spadł? Podepnij vaga na pewno coś będzie.

Opublikowano

No właśnie nie wiem, znowu zrobiłem 40km, czasem przy 2500 obrotów odzyskuje moc i ladnie ciagnie, ale też potrafi np na 5 biegu pociągnąć ladnie, jechać tak pare km stałą prędkością a jak chce lekko przyspieszyć to znowu brak mocy. Myślałem o wymianie turbo na brd lub inne lepsze, ale wolałbym żeby akurat teraz mi nie padło:-\

Opublikowano
  • Autor
No właśnie nie wiem, znowu zrobiłem 40km, czasem przy 2500 obrotów odzyskuje moc i ladnie ciagnie, ale też potrafi np na 5 biegu pociągnąć ladnie, jechać tak pare km stałą prędkością a jak chce lekko przyspieszyć to znowu brak mocy. Myślałem o wymianie turbo na brd lub inne lepsze, ale wolałbym żeby akurat teraz mi nie padło:-\

Albo EGR leci w kulki, podepnij kompa i sprawdź błędy, bez tego to totolotek. Jakby turbo się kończyło to by dymiło albo miałbyś niedoładowanie.

Opublikowano

No właśnie tej mocy brak, tyle, że czasem się pojawia i ładnie jedzie, ale to nie ma zasady, który bieg lub ile obrotów, gdy dostaje znowu mocy. Oki dzięki tak zrobie z tym kompem, ale to pewnie jutro, w razie co, będę pisał

Opublikowano

witam, koledzy powiedzcie mi czy na pasie przednim w b7 musi być naklejka?

Opublikowano
  • Autor
witam, koledzy powiedzcie mi czy na pasie przednim w b7 musi być naklejka?

Jeśli niema to najprawdopodobniej był wymieniany.