Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktoś może u siebie zawieszenie 1BV ze sprężynami Eibach Pro Kit -30mm ?? Chciałbym zobaczyć jak to mniej wiecej siedzi w B6/B7 :)

a w temacie H4mm3Ra nie ma czasami zdjęć ?

Opublikowano
:good:

Wysłane z iPhone

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

-30mm to mało, ledwo zauwazalne dla oka :decayed: Tomek ma racje, u mnie tez juz by siedział gwint ale wtedy kasa poszła na magiel i ratowałem sie springami

Opublikowano

Ja też bym chciał gwint, ale jazda po Wiedniu na -30mm to już niebezpiecznie a co dopiero niżej posadzone auto. Wszędzie jakieś progi albo wysepki na małych skrzyżowaniach na których można urwać zderzak jak za szybko wjedziesz na zwykłym zawieszeniu :facepalm:

A na wiosnę może wpadnie 19" to chciałbym żeby to jakoś wyglądało :P

Opublikowano
  • Autor

Kolejny co myśli że jak ma gwint to szura osłoną silnika po asfalcie :grin: mając gwint masz po prostu większy zakres regulacji. A jak założysz kapcie 19 to z automatu auto pójdzie w górę i wtedy przydaje się regulacja w szerszym zakresie.

Opublikowano

Ja po prostu wiem, że jak będę miał gwint to będę go chciał skręcać na maxa :grin::grin:

A sprężyny bede mial prawie nowe w śmiesznej kasie tak, że..., zawsze można sprzedać i kupić coś innego choć nie powiem mam dużo innych priorytetów na następny rok ;)

Opublikowano

Pany nakładał juz ktoś wosk Auto Finesse Fusion ?

Opublikowano
  • Autor

Ja po prostu wiem, że jak będę miał gwint to będę go chciał skręcać na maxa :grin::grin:

A sprężyny bede mial prawie nowe w śmiesznej kasie tak, że..., zawsze można sprzedać i kupić coś innego choć nie powiem mam dużo innych priorytetów na następny rok ;)

Wydaje Ci si :decayed:

Opublikowano

Przy gwincie ustawisx sobie jak Ci pasuje i przy wycieczce do pl z obciążeniem zawsze masz mozliwosc podniesienia tylu badz calego auta. Ze springami roznie to bywa. Jak juz jedak bedziesz bral to dobieraj wedlug kategori wagowej :)

Opublikowano
  • Autor

Pany nakładał juz ktoś wosk Auto Finesse Fusion ?

Nie, ale polecam ten ArtDeShine ArtDeKotsos Obsidian Wax

Opublikowano

Ile siedzi na aucie Tomek ? Ciekawa opcja....

Opublikowano

Przy gwincie ustawisx sobie jak Ci pasuje i przy wycieczce do pl z obciążeniem zawsze masz mozliwosc podniesienia tylu badz calego auta. Ze springami roznie to bywa. Jak juz jedak bedziesz bral to dobieraj wedlug kategori wagowej :)

Tak jak mówię, trafi sie fajny gwint w fajnym pieniądzu to bede sie mógł zastanowić [emoji6]

A co do sprężyn to muszę dokładnie sprawdzić właśnie kategorie wagową żeby d*py nie było :decayed:

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

Ile siedzi na aucie Tomek ? Ciekawa opcja....

Wszystko zależy jak często i czym auto myte, jak była przygotowana powierzchnia pod wosk. Średnio ok 2-3m daje radę

Opublikowano

Rozumiem, nie no mówie o komplecie, smoła, metal, glinka, clener, wosk, mycie ręczne z szampnami z neutralnym PH :)

Opublikowano

Panowie, pytanko mam ...

czy blendy rejestracji z grilla s-line/S4 pasują do grilla rs ?

Opublikowano

Pasuje

podziękował :hi: