Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie w jakich grupach można sprawdzić stan DPF'a ? Oraz kiedy następuje wypalanie ? Tylko podczas ikonki, która wyskoczy na fisie czy potrafi się wypalać bez większych oznak dla użytkownika ? :decayed:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Panowie w jakich grupach można sprawdzić stan DPF'a ? Oraz kiedy następuje wypalanie ? Tylko podczas ikonki, która wyskoczy na fisie czy potrafi się wypalać bez większych oznak dla użytkownika ? :decayed:

Cycu używamy szukajki > http://a4-klub.pl/index.php?/topic/65600-procedura-wypalania-dpf-20-tdi-pd/?hl=%2Bprocedura+%2Bwypalania+%2Bdpf

Opublikowano

Koledzy, dzisiaj zauważyłem, że prawy ksenon kilka razy mrugnął :/ Żarnik do wymiany, czy to może też być przetwornica?

Opublikowano

Koledzy, dzisiaj zauważyłem, że prawy ksenon kilka razy mrugnął :/ Żarnik do wymiany, czy to może też być przetwornica?

U mnie jak migały/mrugały wymieniłem żarniki i po problemie ( działo się to jak mu "odbiło")

Opublikowano

Cycu używamy szukajki > http://a4-klub.pl/index.php?/topic/65600-procedura-wypalania-dpf-20-tdi-pd/?hl=%2Bprocedura+%2Bwypalania+%2Bdpf

Faktycznie pod tematem CR jest :facepalm: Przyznam się, że nie zwróciłem uwagi na temat niżej :)

:hi:

Opublikowano

Zamień miejscami żarniki i obserwuj który mruga.

Opublikowano

A po co zamieniać żeby zobaczyć który mruga?

Opublikowano

Jak zamieni z prawego na lewy i zacznie mrugać lewy to żarnik do wymiany. Jeśli wciąż będzie mrugał prawy to przetwornica.

Opublikowano

Co to może być. Takie słyszalne hrobotnięcie przy szybkim ruszeniu i przy mocniejszym dohamowaniu

Edytowane przez Radosław Olczykowski

Opublikowano

Jak zamieni z prawego na lewy i zacznie mrugać lewy to żarnik do wymiany. Jeśli wciąż będzie mrugał prawy to przetwornica

W większości przypadków jest to żarnik. I ja stawiam właśnie na to. Oczywiście jak mu się chce dwa razy w to bawić to może sprawdzić :wink:

Opublikowano

Czy przy wymianie światełek od halogenów idzie sie jakos dostac bez zdejmowania zderzaka ??

Opublikowano

jak masz sline to tak ale nie wiem jak przy zwykłym

Opublikowano

Tak mam S Line :D

Opublikowano

to bez problemu. wykręc kratki i masz dojście

Opublikowano

w s-line kratki są wciskane a nie przykręcane

Opublikowano

w s-line kratki są wciskane a nie przykręcane
w sumie racja :decayed:
Opublikowano

Jednak bede mial troche wiecej zabawy niz tylko wyjecie kratek,niestety jest jeszcze orurowanie intercoolera. Wiec wychodzi na to ze bez zdj zderzaka sie nie obedzie.

Wysłane z S7 Edge

Opublikowano

A jak wykręcisz śruby od halogena? Halogen powinien wyjść na zewnątrz [emoji6] chyba ze rury blokują dojście do śrub?!

Wysłane z iPhone

________________________________________________________________________________________________

Ma ktoś może u siebie zawieszenie 1BV ze sprężynami Eibach Pro Kit -30mm ?? Chciałbym zobaczyć jak to mniej wiecej siedzi w B6/B7 :)

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Ma ktoś może u siebie zawieszenie 1BV ze sprężynami Eibach Pro Kit -30mm ?? Chciałbym zobaczyć jak to mniej wiecej siedzi w B6/B7 :)

iVlIsU8.jpg

1BV+EPK -30mm + 19''

Opublikowano

iVlIsU8.jpg

1BV+EPK -30mm + 19''

Kolego dzięki wielkie [emoji1360] masz może więcej zdjęć? [emoji6] nie wiem czy to wina telefonu czy zdjęcie trochę ciemnawe i słabo widzę tyl

Wysłane z iPhone