FroS-t Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Tak czy inaczej u mnie w okolicy biorą 200zł za uzpełenienie rantu, wiem że moga boleć te mankamenty więc cena rolek jest do dogadania
FroS-t Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 13 godzin temu, KoJ@K napisał: Nie chce ktoś bixów przerobionych na soczewki B8 lub Biled Koito ? + np czarna ramka ? Konkrety do dogadania. Na soczewkach z B8 + czarna ramka cena 1400zl, na biledzie 2000zl. Tak drogo 1
golden87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 6 godzin temu, Adran_ napisał: Ma ktoś to u siebie założone Mam u siebie cos takiego: Moja wersja to jest dość prosta emulujące Aux-In -> Bluetooth dongle, To co Ty pokazales, to bardziej rozbudowany zestaw z możliwościa podpięcia mikrofonu i reszty. Ja u siebie fabrycznie miałem wszystko reszta więc mi nie było potrzebne, w zależności co u siebie masz. Jedyna wada tego Twojego zestawu bedzie brak np. mozliwości odebrania z kierownicy czy cos, bo ta skrzynka będzie cały czas "udawać" aux
mass143 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 To wtedy z takim adapterkiem mamy dwa moduły BT w aucie?
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 50 minut temu, mass143 napisał: To wtedy z takim adapterkiem mamy dwa moduły BT w aucie? Tak i oba działają równolegle, że jak ktoś dzwoni to puzuje muzykę i normalnie rozmawiasz. U mnie czasem po rozmowie zerwie połączenie z BT od audio.
golden87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Dokladnie jak kolega wyżej mówi, u mnie fajnie można ustawić w ustawieniach telefonu który intefejs ma robić za sam "głośnik" do muzyki, a który za zestaw głosno mówiący
niwet Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Trochę pytanie nie z tej beczki ale czas kupić zimówki powoli i wszelkie imperiale itp odpadają, bo to szmelc Do tej pory mam 225/35/19 na 9j et33 i nie chciałbym za bardzo zmieniać rozmiarówki opon co polecacie do 700zł/szt? Do tej ceny znalazłem tylko Toyo Snowprox, macie jakieś opinie? Zaś w 235/35/19 więcej znalazłem opon Hankook itp Wspomnę że nie chcę za bardzo iść w szerszą oponę, bo chcę zachować naciąg który jest, aby później mi nic nie szurało
golden87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, niwet napisał: Trochę pytanie nie z tej beczki ale czas kupić zimówki powoli i wszelkie imperiale itp odpadają, bo to szmelc Do tej pory mam 225/35/19 na 9j et33 i nie chciałbym za bardzo zmieniać rozmiarówki opon co polecacie do 700zł/szt? Do tej ceny znalazłem tylko Toyo Snowprox, macie jakieś opinie? Zaś w 235/35/19 więcej znalazłem opon Hankook itp Wspomnę że nie chcę za bardzo iść w szerszą oponę, bo chcę zachować naciąg który jest, aby później mi nic nie szurało Kupić 17-stki za ~800-1000 zł i przebierać w oponach do 400-450 zł sztuka Ze Wam nie szkoda takich felg na zime, no chyba ze nie jezdzita tym na daily ;-)
niwet Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 1 minutę temu, golden87 napisał: Kupić 17-stki za ~800-1000 zł i przebierać w oponach do 400-450 zł sztuka Ze Wam nie szkoda takich felg na zime, no chyba ze nie jezdzita tym na daily ;-) Nie szkoda, felgi idą i tak po zimie do renowacji Miałem 18 na poprzednią zimę i sprzedałem Jeżdżę tym jako daily i nie szkoda mi 19 jeżeli się użytkuje z głową, bo na 18 nie było tragedii ani parkingówek od krawężników
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 2 minuty temu, golden87 napisał: Kupić 17-stki za ~800-1000 zł i przebierać w oponach do 400-450 zł sztuka Ze Wam nie szkoda takich felg na zime, no chyba ze nie jezdzita tym na daily ;-) Zamilcz biedaku albo grubo albo wcale Ja u siebie mam Micheliny 225/35/19 4
golden87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, H4mm3R napisał: Zamilcz biedaku albo grubo albo wcale Ja u siebie mam Micheliny 225/35/19 Dla mnie grubo to ma jechać a nie tylko wygladac Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij Do tego moje heble sie mieszczą wiec jest malinowo, i przynajmniej felga dobrze wypełniona ^^ 1
FroS-t Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 2 minuty temu, golden87 napisał: Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij
niwet Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 7 minut temu, H4mm3R napisał: Zamilcz biedaku albo grubo albo wcale Ja u siebie mam Micheliny 225/35/19 Jak robisz trasy? autostrady głównie? czy też znajdą czasami się jakieś zaśnieżone drogi? Nie ukrywam że zapitalam do siebie z kilometr po polnej, gdzie czasami mają wyrąbane na porządne odśnieżanie 5 minut temu, golden87 napisał: Dla mnie grubo to ma jechać a nie tylko wygladac Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij Do tego moje heble sie mieszczą wiec jest malinowo, i przynajmniej felga dobrze wypełniona ^^ Panie balon to nie dla mnie Muszę mieć twardo i coś fajnie wyglądającego na 18'stkach jeździło się podobnie jak na 19, więc nie widzę sensu mieć 18 na zimę
FroS-t Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Tez mnie męczyły wyglądem 18 na zimę..... 2
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 1 minutę temu, niwet napisał: Jak robisz trasy? autostrady głównie? czy też znajdą czasami się jakieś zaśnieżone drogi? Nie ukrywam że zapitalam do siebie z kilometr po polnej, gdzie czasami mają wyrąbane na porządne odśnieżanie 10-20cm śniegu ogarnia bez problemu, nie zawsze zimą mam odśnieżoną drogę na czas.
golden87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, niwet napisał: Jak robisz trasy? autostrady głównie? czy też znajdą czasami się jakieś zaśnieżone drogi? Nie ukrywam że zapitalam do siebie z kilometr po polnej, gdzie czasami mają wyrąbane na porządne odśnieżanie Panie balon to nie dla mnie Muszę mieć twardo i coś fajnie wyglądającego na 18'stkach jeździło się podobnie jak na 19, więc nie widzę sensu mieć 18 na zimę No widzisz, każdy ma inne priorytety, ja niestety teraz mieszkam w takim miejscu że dość spory kawałek drogi do mojego osiedla jest zbudowany z płyt drogowych, które nie zawsze rano są odsnieżone, do tego dookoła wszystko sie buduje, i nie trudno o jakaś niespodziankę na drodze... U mnie nie ma mowy o naciągach i innych tematach bo zwyczajnie szkoda mi felg które by się zniszczyły. Ale to już są gusta i gusciki
niwet Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 3 minuty temu, H4mm3R napisał: 10-20cm śniegu ogarnia bez problemu, nie zawsze zimą mam odśnieżoną drogę na czas. to dałeś mi do myślenia i chyba będzie trzeba dopłacić do lepszych opon, bo reszta to słabo wypada... Ciekawie jeszcze wyglądają Dunlopy SP WINTER SPORT 3D, miałeś może?
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 U mnie w zimę były 16, a teraz 19. Ciekawe jak to będzie
niwet Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 3 minuty temu, golden87 napisał: No widzisz, każdy ma inne priorytety, ja niestety teraz mieszkam w takim miejscu że dość spory kawałek drogi do mojego osiedla jest zbudowany z płyt drogowych, które nie zawsze rano są odsnieżone, do tego dookoła wszystko sie buduje, i nie trudno o jakaś niespodziankę na drodze... U mnie nie ma mowy o naciągach i innych tematach bo zwyczajnie szkoda mi felg które by się zniszczyły. Ale to już są gusta i gusciki Na polnych drogach też są nieraz niespodzianki, głównie gdy równają drogę jakiś g*wnem zamiast wylać asfalt Wszystko z głową i da radę
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 14 minut temu, niwet napisał: to dałeś mi do myślenia i chyba będzie trzeba dopłacić do lepszych opon, bo reszta to słabo wypada... Ciekawie jeszcze wyglądają Dunlopy SP WINTER SPORT 3D, miałeś może? Tylko Michałki miałem, skompletowałem z używek 1-2 rocznych które miały 7-8mm bieżnika.
Rekomendowane odpowiedzi