Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czy inaczej u mnie w okolicy biorą 200zł za uzpełenienie rantu, wiem że moga boleć te mankamenty więc cena rolek jest do dogadania:kawa:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
13 godzin temu, KoJ@K napisał:

Nie chce ktoś bixów przerobionych na soczewki B8 lub Biled Koito ? + np czarna ramka ? Konkrety do dogadania. Na soczewkach z B8 + czarna ramka cena 1400zl, na biledzie 2000zl.

Tak drogo:decayed::grin:

Opublikowano
6 godzin temu, Adran_ napisał:

Ma ktoś to u siebie założone Screenshot_20191105_135850_com.alibaba.aliexpresshd-288x624.jpg

Mam u siebie cos takiego: Moja wersja to jest dość prosta emulujące Aux-In -> Bluetooth dongle,

To co Ty pokazales, to bardziej rozbudowany zestaw z możliwościa podpięcia mikrofonu i reszty.

Ja u siebie fabrycznie miałem wszystko reszta więc mi nie było potrzebne, w zależności co u siebie masz.

Jedyna wada tego Twojego zestawu bedzie brak np. mozliwości odebrania z kierownicy czy cos, bo ta skrzynka będzie cały czas "udawać" aux :)

image.png

Opublikowano

To wtedy z takim adapterkiem mamy dwa moduły BT w aucie?

Opublikowano
  • Autor
50 minut temu, mass143 napisał:

To wtedy z takim adapterkiem mamy dwa moduły BT w aucie?

Tak i oba działają równolegle, że jak ktoś dzwoni to puzuje muzykę i normalnie rozmawiasz. U mnie czasem po rozmowie zerwie połączenie z BT od audio.

Opublikowano

Dokladnie jak kolega wyżej mówi, u mnie fajnie można ustawić w ustawieniach telefonu który intefejs ma robić za sam "głośnik" do muzyki, a który za zestaw głosno mówiący
image.png

Opublikowano

Trochę pytanie nie z tej beczki ale

czas kupić zimówki powoli i wszelkie imperiale itp odpadają, bo to szmelc 

Do tej pory mam 225/35/19 na 9j et33 i nie chciałbym za bardzo zmieniać rozmiarówki opon

co polecacie do 700zł/szt?  

Do tej ceny znalazłem tylko Toyo Snowprox, macie jakieś opinie?

Zaś w 235/35/19 więcej znalazłem opon Hankook itp

Wspomnę że nie chcę za bardzo iść w szerszą oponę, bo chcę zachować naciąg który jest, aby później mi nic nie szurało 

Opublikowano
Teraz, niwet napisał:

Trochę pytanie nie z tej beczki ale

czas kupić zimówki powoli i wszelkie imperiale itp odpadają, bo to szmelc 

Do tej pory mam 225/35/19 na 9j et33 i nie chciałbym za bardzo zmieniać rozmiarówki opon

co polecacie do 700zł/szt?  

Do tej ceny znalazłem tylko Toyo Snowprox, macie jakieś opinie?

Zaś w 235/35/19 więcej znalazłem opon Hankook itp

Wspomnę że nie chcę za bardzo iść w szerszą oponę, bo chcę zachować naciąg który jest, aby później mi nic nie szurało 

Kupić 17-stki za ~800-1000 zł i przebierać w oponach do 400-450 zł sztuka :D
Ze Wam nie szkoda takich felg na zime, no chyba ze nie jezdzita tym na daily ;-)

Opublikowano
1 minutę temu, golden87 napisał:

Ze Wam nie szkoda takich felg na zime, no chyba ze nie jezdzita tym na daily ;-)

Nie szkoda, felgi idą i tak po zimie do renowacji

Miałem 18 na poprzednią zimę i sprzedałem ;) 

Jeżdżę tym jako daily i nie szkoda mi 19 jeżeli się użytkuje z głową, bo na 18 nie było tragedii ani parkingówek od krawężników

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, golden87 napisał:

Zamilcz biedaku :grin: albo grubo albo wcale :decayed:

Ja u siebie mam Micheliny 225/35/19

Opublikowano
Teraz, H4mm3R napisał:

Dla mnie grubo to ma jechać a nie tylko wygladac :banan:
Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij :D Do tego moje heble sie mieszczą wiec jest malinowo, i przynajmniej felga dobrze wypełniona ^^

Opublikowano
2 minuty temu, golden87 napisał:

Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij :D 

:grin::grin::grin:

:dziura::decayed:

Opublikowano
7 minut temu, H4mm3R napisał:

Jak robisz trasy? autostrady głównie? czy też znajdą czasami się jakieś zaśnieżone drogi? 

Nie ukrywam że zapitalam do siebie z kilometr po polnej, gdzie czasami mają wyrąbane na porządne odśnieżanie 

5 minut temu, golden87 napisał:

Dla mnie grubo to ma jechać a nie tylko wygladac :banan:
Ja miałem w zeszłym sezonie 18-stki, teraz 17-stki i jest leeeeepij :D Do tego moje heble sie mieszczą wiec jest malinowo, i przynajmniej felga dobrze wypełniona ^^

Panie balon to nie dla mnie

Muszę mieć twardo i coś fajnie wyglądającego 

na 18'stkach jeździło się podobnie jak na 19, więc nie widzę sensu mieć 18 na zimę 

Opublikowano

Tez mnie męczyły wyglądem 18 na zimę.....

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, niwet napisał:

Jak robisz trasy? autostrady głównie? czy też znajdą czasami się jakieś zaśnieżone drogi? 

Nie ukrywam że zapitalam do siebie z kilometr po polnej, gdzie czasami mają wyrąbane na porządne odśnieżanie 

10-20cm śniegu ogarnia bez problemu, nie zawsze zimą mam odśnieżoną drogę na czas. 

Opublikowano
Teraz, niwet napisał:

Panie balon to nie dla mnie

Muszę mieć twardo i coś fajnie wyglądającego 

na 18'stkach jeździło się podobnie jak na 19, więc nie widzę sensu mieć 18 na zimę 

No widzisz, każdy ma inne priorytety, ja niestety teraz mieszkam w takim miejscu że dość spory kawałek drogi do mojego osiedla jest zbudowany z płyt drogowych, które nie zawsze rano są odsnieżone, do tego dookoła wszystko sie buduje, i nie trudno o jakaś niespodziankę na drodze... U mnie nie ma mowy o naciągach i innych tematach bo zwyczajnie szkoda mi felg które by się zniszczyły.

Ale to już są gusta i gusciki ;)

Opublikowano
3 minuty temu, H4mm3R napisał:

10-20cm śniegu ogarnia bez problemu, nie zawsze zimą mam odśnieżoną drogę na czas. 

to dałeś mi do myślenia i chyba będzie trzeba dopłacić do lepszych opon, bo reszta to słabo wypada...

Ciekawie jeszcze wyglądają Dunlopy SP WINTER SPORT 3D, miałeś może? 

Opublikowano

U mnie w zimę były 16, a teraz 19. Ciekawe jak to będzie:co:

Opublikowano
3 minuty temu, golden87 napisał:

No widzisz, każdy ma inne priorytety, ja niestety teraz mieszkam w takim miejscu że dość spory kawałek drogi do mojego osiedla jest zbudowany z płyt drogowych, które nie zawsze rano są odsnieżone, do tego dookoła wszystko sie buduje, i nie trudno o jakaś niespodziankę na drodze... U mnie nie ma mowy o naciągach i innych tematach bo zwyczajnie szkoda mi felg które by się zniszczyły.

Ale to już są gusta i gusciki ;)

Na polnych drogach też są nieraz niespodzianki, głównie gdy równają drogę jakiś g*wnem zamiast wylać asfalt

Wszystko z głową i da radę ;) 

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, niwet napisał:

to dałeś mi do myślenia i chyba będzie trzeba dopłacić do lepszych opon, bo reszta to słabo wypada...

Ciekawie jeszcze wyglądają Dunlopy SP WINTER SPORT 3D, miałeś może? 

Tylko Michałki miałem, skompletowałem z używek 1-2 rocznych które miały 7-8mm bieżnika.