Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
320 zapodaj, 17 spokojnie wejdzie a to już fajny hamulec, ja w poniedziałek w końcu wrzucam 345/300

Czyli wrzucasz zestaw od eSy :naughty: 345mm zmieści się w 17" czy tu już 18" potrzeba?

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz co widziałem że na 345 weszła 17 s-line więc nie będę miał problemu, a wrzucam cały kompletny zestaw od s4 b6, od a-z :decayed:, w poniedziałek wieczorem podziele się efektem

Opublikowano

Pod twoje 17" powinny podejść bo WRC też ma takie u siebie i te hamulce

Opublikowano
Pod twoje 17" powinny podejść bo WRC też ma takie u siebie i te hamulce

OK a koszty?

Opublikowano

Bartku miałem chyba dwie takie sytuacje albo podobne jak Ty i też zmieniałem heble, obecnie mam 320/288 i powiem że w zupełności wystarcza, co już miałem możliwość nie raz sprawdzić :thumbup1: 345/300 wiadomo że lepsze ale znowu cięższe i mało kto je tak na prawdę wykorzystuje w codziennej jeździe.

Opublikowano

OK - będę szukał "złotego środka" :decayed: Cenowo 320/288 też pewnie lepiej wygląda...

Opublikowano
Około 3XXX :wink:

i to jest jednak spory wydatek moim zdaniem a za 320/288 trzeba polozyc 2400zl jak sie nie myle

Opublikowano

i to jest jednak spory wydatek moim zdaniem a za 320/288 trzeba polozyc 2400zl jak sie nie myle

Coś z przedniej ośki przypasi :eusathink:

Opublikowano

oj tego ci nie powiem juz a nie chce sie wypowiadac jak o czyms nie mam pojecia :decayed:

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

najlepiej chyba pytac deva on sie na tym chyba najlepiej zna

Opublikowano
Coś z przedniej ośki przypasi :eusathink:

Blachy osłaniające tarcze hamulcowe :decayed:

Pomyśl o przewodach w oplocie stalowym przy okazji zmiany hamulców. To nie jest duży koszt.

Jestem po zmianie 312/255 na 321/288. Warto, naprawdę.

Opublikowano
najlepiej chyba pytac deva on sie na tym chyba najlepiej zna

Czekam aż się obudzi :decayed:

Opublikowano

Można i taniej wyrwać :wink:

Opublikowano

ja mowie o nowym zestawie a uzywka oczywiscie sporo taniej :decayed:

Opublikowano

ja mowie o nowym zestawie a uzywka oczywiscie sporo taniej :decayed:

No tak :wink: mimo tego zestaw warty ceny, a nie jest to przerost formy nad treścią :decayed:

Opublikowano

o wartosci nie dyskutuje bo nie mam u siebie jeszcze tak ze nie wiem jak to hamuje:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...