Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 No tak ale kurde - teraz to przed świętami nie dojdzie ;(
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No tak ale kurde - teraz to przed świętami nie dojdzie ;( A nie ma możliwości zakupu - rozumiem że bez tego nie odkręcisz kiery ...ale zabłysłem , przecież pisałeś wcześniej o tym
Flyer Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bartek, kazdy mechanior ma takiego torxa, ja pozyczalem od swoich
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 W okolicznych sklepach wszystkie torxy "6", "7" i "8" mają trzpień 50mm... do odkręcenia osłony pod kierownicą potrzeba minimum 60mm RNS-E @ PL (jeszcze raz dzięki Siemian )
Młody_drog Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 dziwię się że Twój młodszy w takim wieku nie ma bakcyla do motoryzacji. Ja tam się nie dziwię - 3 lata temu (czyli gdy jeszcze liczyłem sobie 26 wiosen) nie wiedziałem jak się postojówkę zmienia i od motorowni oraz elektryki trzymałem się najdalej jak tylko można. A teraz lubię sam pogrzebać. Myślę, że to w dużej mierze kwestia przyswojenia sobie tematu, którego się nie rozumie... W pewnym sensie zostałem do tego zmuszony a teraz... na pewno nie żałuję I co, my mamy to uwierzyć? Ja myślałem, że ty już s liny zakładałeś w samochodzikach na prąd za czasów dzieciaka hehe
variocustoms Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bart-S może jam mam takiego torxa, a jak nie to polecam Leroy Merlin w Swarzędzu, mają całkiem dobry zapas różnych kluczy
siemian Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 No tak ale kurde - teraz to przed świętami nie dojdzie ;( Bartek jak chcesz to się szybko decyduj. Zawsze moge dorzucić do paczuszki... A własnie adresik podeślij W okolicznych sklepach wszystkie torxy "6", "7" i "8" mają trzpień 50mm... do odkręcenia osłony pod kierownicą potrzeba minimum 60mm RNS-E @ PL (jeszcze raz dzięki Siemian ) no i piknie :notworthy:
Bart-S Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 No tak ale kurde - teraz to przed świętami nie dojdzie ;( Bartek jak chcesz to się szybko decyduj. Zawsze moge dorzucić do paczuszki... A własnie adresik podeślij Marek nie wypłacę Ci się - tak mi ostatnio pomagasz, że w zasadzie musiałbym Cię już w dowód wpisać Adres leci na pw... Bart-S może jam mam takiego torxa, a jak nie to polecam Leroy Merlin w Swarzędzu, mają całkiem dobry zapas różnych kluczy Bartku sprawa się wyjaśniła - ale i tak dzięki za ofertę pomocy (na Ciebie zawsze można liczyć ) I co, my mamy to uwierzyć? Ja myślałem, że ty już s liny zakładałeś w samochodzikach na prąd za czasów dzieciaka hehe Tak naprawdę to mam dwie lewe ręce - moje luty wyglądają jak maczugi
Młody_drog Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Hahahaa, właśnie się ostatnio zastanawiałem, ciekawe czy Bart-s ma wszystko perfekcyjnie ułożone, zlutowane, zaizolowane, ciekawe czy tobie nie pękają jakieś spinki, dziadostwa hehe.
mystic.pl Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 RNS-E @ PL (jeszcze raz dzięki Siemian ) jak z jakością odbioru w czasie jazdy ?
Bart-S Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Średnio - zależnie od pogody. Sygnał jest generalnie bardzo kiepski. Dziś jadę do Pozka na świąteczne zakupy - porównam jakość...
mystic.pl Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Średnio - zależnie od pogody. Sygnał jest generalnie bardzo kiepski. Dziś jadę do Pozka na świąteczne zakupy - porównam jakość... A nie idzie jakoś wzmocnić sygnału od czasu do czasu myśle nad tunerem ale przy tej jakości jakoś nie chce mi się przewalać tych wszystkich bebechów.
Bart-S Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 A nie idzie jakoś wzmocnić sygnału od czasu do czasu myśle nad tunerem ale przy tej jakości jakoś nie chce mi się przewalać tych wszystkich bebechów. Na pewno da się. Pojeżdżę, potestuję i zobaczymy co z tego będzie. Jeśli nadal będzie tak źle - pomyślimy nad jakimś lepszym wzmacniaczem lub dodatkowym filtrem...[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________No i masz... kiery nie robiliśmy dziś bo nie było czasu (szał zakupów świątecznych ) ...ale potestowałem TV. W Poznaniu i okolicach odbiór za***isty (tylko TVP INFO odstaje jakościowo). Jest nawet TVN! :> Na wysokości Nekli jakość znacznie się pogarsza... W Podstolicach i do samej Wrześni robi się już totalna kaszana - słabiutki sygnał. Jedna rzecz mnie zastanawia - gdy stałem na światłach, obraz żyleta. Gdy jadę - pojawiają się zakłócenia. Przyjmuję, że to normalne (jeśli się mylę to mnie poprawcie).
MarianekZg Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 sorki, że w ogóle wtrącam się w rozmowę poważnych fachowców bo w sumie można powiedzieć, że jestem cieniasek w marce ale miałem swego czasu troszkę styczności z marką BMW i przyznam, że nawet w topowych wersjach występowało to samo. Na postoju było po ruszeniu :kwasny: być może jest to funkcja polegające na nie wciąganiu kierującego w jakiś ciekawy program podczas jazdy :> :>
Bart-S Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie no fabrycznie to masz zablokowaną możliwość oglądania TV w trakcie jazdy - to już mamy załatwione. Teraz chodzi o samą jakość odbioru...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartku u mnie to samo jak stoje to obrazik OK ale jak tylko rusze to rozne sie dzieja rzeczy Zonie zawsze tlumacze , ze porownaj sobie odbior TV w domu wystarczy tylko lekko zruszyc antene i obraz jest kupa sniezy i wogole Kiedys rozmawailem z jednym kolega na temat anten w samochodzie polecil mi taka z filtrami ponoc z zaj....tym odbiorem nawet przy 160 km/h
Bart-S Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Tak też myślałem - spoko Grzesiu, z czasem rozwiążemy i ten problem
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Tak też myślałem - spoko Grzesiu, z czasem rozwiążemy i ten problem myślę że nikt w to nie wątpi
czaki22 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 co do torxa prosto mozna go "zrezac" wyciągcie troche trzpienia z rękojesci na siłe
siemian Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartek daj znać jak przesyłeczka dojdzie
Rekomendowane odpowiedzi