HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dokładeczka już odizolowana od nakładki - jest u lakiernika. Stan naprawdę niezły. Wygląda lepiej niż na zdjęciu z allegro. Dojechały też cybuchy Niestety paczkę odbierałem po odwiezieniu dokładki do malowania więc przymiarka dopiero jak odbiorę spojlerek. Jeszcze nie mam potwierdzenia od lakiernika ale mam nadzieję że do piątku/soboty się wyrobi - na sobotę mam już zaklepany termin przekładki wydechu więc zrobilibyśmy wszystko za jednym zamachem. Ja dzis oddalem auto do lakiernika-maja sciagac i malowac caly zderzak tyl razem z dokladka-w piatek odbieram auto wiec skoro moj sie wyrobi to Twoj tez musi Jesli na zdokladce masz jakies zagiecia /wgiecia to lepiej zeby lakiernik byl tez plastikarzem bo mnie to wlasnie spotkalo i dokladka odwedzila tez fachmena od prostowania plastiku i latania ubytkow PS. malo kto zwraca na to uwage ale lepiej zeby Twoja dokladka pasowala do gory ..
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ładny komplecik aja dzisiaj zajrzałem pod zderzak i tam nie widziałem uchwytów na 2gi wydech, sa tam na pewno??
KENOiX Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Szacun! nie mogę się doczekać efektu końcowego!
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ładny komplecik aja dzisiaj zajrzałem pod zderzak i tam nie widziałem uchwytów na 2gi wydech, sa tam na pewno?? nie ma sa otwory dwa na sruby mocujace wieszak
Bart-S Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dokładnie. Wieszak można dokupić - mnie się fuxło i dostałem wydech razem z kompletem wieszaków - dziś zamówiłem brakujące śrubki i osłony w ASO (jutro do odbioru). Dzwonił też lakiernik - potwierdził piątek wieczór lub sobotę rano. Dla mnie bomba - wszystko wskazuje na to że jednak w sobotę wieczorem wyjadę Kombinuję też ze zmianą konsoli środkowej na wersję US (profil na kubki pod podłokietnikiem) bez uchwytu na telefon. Macie może fotkę czegoś takiego, albo lepiej nr części?
Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kombinuję też ze zmianą konsoli środkowej na wersję US (profil na kubki pod podłokietnikiem) bez uchwytu na telefon. Macie może fotkę czegoś takiego, albo lepiej nr części? Oooo... ja tez! Jak wyczaisz numer, to podziel sie Mi sie na razie nie chcialo szukac
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dokładnie. Wieszak można dokupić - mnie się fuxło i dostałem wydech razem z kompletem wieszaków - dziś zamówiłem brakujące śrubki i osłony w ASO (jutro do odbioru). Dzwonił też lakiernik - potwierdził piątek wieczór lub sobotę rano. Dla mnie bomba - wszystko wskazuje na to że jednak w sobotę wieczorem wyjadę Kombinuję też ze zmianą konsoli środkowej na wersję US (profil na kubki pod podłokietnikiem) bez uchwytu na telefon. Macie może fotkę czegoś takiego, albo lepiej nr części? powodzenia bo wiem po sobie ze ciezko bedzie to wszystko tak szybko polapac a sczegolnie dogranie dokladki juz nie mowia o wydechu - u mnie co chwila bylo cos nie tak
Bart-S Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mariusz, nie strasz mnie Fly - jak tylko się dowiem, pójdzie pw (albo tutaj )
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mariusz, nie strasz mnie Fly - jak tylko się dowiem, pójdzie pw pamietaj dospawac 10 cm rurki do wydechu,sprawdzic czy wydechy wyjda idealnie do otworow w zderzaku i czy lewy wydech nie jest nizej niz prawy Do tego zalozenie dokladki pozostaje a to najgorsze przez te glupie zatrzaski ale jakos trzeba to zrobic
Bart-S Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Tak sobie wymyśliłem że chyba najprościej będzie uciąć brakujący kawałek z mojego ori wydechu? Ew. jeśli podacie mi średnicę i grubość tej rurki - poszukam czegoś jutro "na mieście" (nie mam jak sprawdzić na wydechu bo zawiozłem go już do mechaniora...). BTW - Mariusz, z wysyłką srebrzanki odpuszczamy sobie. Jutro zobaczę co rodzimy Bimex ma w ofercie No nie ma już czasu Napaliłem się na wyjazd w sobotę i koniec Za wszystkie wskazówki oczywiście Dzięki nim łatwiej będzie wychwycić i ogarnąć ewentualne problemy. No i co tam za problem miałeś z zatrzaskami? Dziś akurat oddzielałem nakładkę od spojlera i chyba większy problem to właśnie wyciąganie a nie zakładanie? Wciskasz i samo wskakuje... Co tam Cię nękało tak?
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tak sobie wymyśliłem że chyba najprościej będzie uciąć brakujący kawałek z mojego ori wydechu? Ew. jeśli podacie mi średnicę i grubość tej rurki - poszukam czegoś jutro "na mieście" (nie mam jak sprawdzić na wydechu bo zawiozłem go już do mechaniora...). BTW - Mariusz, z wysyłką srebrzanki odpuszczamy sobie. Jutro zobaczę co rodzimy Bimex ma w ofercie No nie ma już czasu Napaliłem się na wyjazd w sobotę i koniec Za wszystkie wskazówki oczywiście Dzięki nim łatwiej będzie wychwycić i ogarnąć ewentualne problemy. No i co tam za problem miałeś z zatrzaskami? Dziś akurat oddzielałem nakładkę od spojlera i chyba większy problem to właśnie wyciąganie a nie zakładanie? Wciskasz i samo wskakuje... Co tam Cię nękało tak? wyciaganie takie sobie a zakladanie tez nie ciekawe bo trzeba rowno ja "dobic"do zderzaka-jak bedziesz juz mial pomalowane i zakladane to zobaczysz o co chodzi srednicy rury zapomnialem ale nie martw sie taka srednice ma a przynajmniej powinien miec kazdy tlumikarz u ktorego bedziesz zakladal koncowki
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No i właśnie, nie zakładam wydechu u tłumikarza tylko u znajomego mechaniora ze spawarką Czyli jednak będę ciął z ori.
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No i właśnie, nie zakładam wydechu u tłumikarza tylko u znajomego mechaniora ze spawarką Czyli jednak będę ciął z ori. ktos taki bedzie w stanie zalozyc profesjonalnie koncowki ?Wierz mi ze to nie takie proste jak sie wydaje ....
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hi, ten kolo to złota rączka. Myślę że sobie poradzi Jeśli nie, poprawię u tłumikarza Postaram się zrobić ładne fotostory więc sam ocenisz. Kupiłem srebrzankę śnieżki - będzie OK?
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hi, ten kolo to złota rączka. Myślę że sobie poradzi Jeśli nie, poprawię u tłumikarza Postaram się zrobić ładne fotostory więc sam ocenisz. Kupiłem srebrzankę śnieżki - będzie OK? ja bylem niby u dobrego tlumikarza ale musialem jechac po kilku dniach do innego.Jak sie okazalo ten inny byl szefem tego pierwszego ale zwolnil go bo odwalal fuszerke nie znam srebrzanki ze sniezki ale jak dobrze wyczyscisz i dobrze pomalujesz to powinno byc dobrze
KOval81 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hi, ten kolo to złota rączka. Myślę że sobie poradzi A co to jakieś czary mary, że ma sobie nie poradzić ??? :> Ja też u takiego zakładałem swój, nie tylko założył wydech, ale jeszcze stary wydech odciął, przyspawał do nowego i nawet się nie robi pod autem siwo :> Bartas - musisz się wyrobić do piątku wieczorem z wyjazdem z nową dupcią, bo w sobotę święto :gwizdanie: (nie żebym do moherów należał, ale może się bardziej sprężysz ) PS - dlaczego ja k..va nie kupiłem dokładki S-Line, jak była za 150pln na allegro .......????? Teraz mi się opatrzyła 1,8T i ta by była ładniejsza....ech człek też d*pa czasem
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Koval jest teraz dokładka do avanta na allegro za 130pln
KOval81 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja mam taką samą dokładkę, a miałem okazję kupić S-Line za 150pln i jej nie wziąłem, bo wtedy uważałem, że jest brzydka :>
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hehe, zgadza się - gdzieś tu jest post od Mariusza żebym "nie psuł dupki dokładką S-Line" Co do soboty - racja WNMP Mechanior dzwonił godzinę temu że przesuwamy robotę. Ehhh...
HiRide Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hehe, zgadza się - gdzieś tu jest post od Mariusza żebym "nie psuł dupki dokładką S-Line" Co do soboty - racja WNMP Mechanior dzwonił godzinę temu że przesuwamy robotę. Ehhh... nie martw sie jakby sie robota sypla w sobote i cos by bylo nie tak to musialbys do poniedzialku czekac a tak jak od poniedzialku zaczniesz to raczej do piatku skonczysz :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi