Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zakładasz ?

Zastanawiam się....

---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

No tak "golas" lekki i wiatr go po drodze miota trzeba choć szybami dociążyć :wink:

:grin:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jednak kupiles :decayed:

Jakos sciemnione musza chyba byc ?

Watpie zeby przepuszczaly wiecej swiatla niz szyby seryjne jednowarstwowe.

Ciekawe jaka jest roznica w wadze miedzy szyba zwykla a dwuwarstwowa no i o ile sie zmniejsza poziom halasu slyszanego z zewnatrz

Opublikowano
Jednak kupiles :decayed:

Jakos sciemnione musza chyba byc ?

Watpie zeby przepuszczaly wiecej swiatla niz szyby seryjne jednowarstwowe.

Ciekawe jaka jest roznica w wadze miedzy szyba zwykla a dwuwarstwowa no i o ile sie zmniejsza poziom halasu slyszanego z zewnatrz

Różnica w wadze jest odczuwalna - Audi reklamuję tą szybę przede wszystkim ze względu na tłumienie hałasów z zewnątrz więc różnica musi być...

Opublikowano

Bart-S, prawy boczek w bagażniku z taśmą pochodzi od B7?

Opublikowano

Nie - w B6 tez byly.

Opublikowano

Daj na PW linka to może ja skorzystam :wink:

Opublikowano

Z czego chcesz skorzystać? Ja mam z B7 i próbuje od paru dni namierzyć skrzypienie. Gąbki już tam tyle nakładałem że zaraz mi auto siądzie na kole :decayed:

Opublikowano

Już nic, coś mi się przewidziało :wink::decayed:

Opublikowano

Za dużo d*p oglądasz na dywizjonie :decayed:

Opublikowano

Daj na PW linka to może ja skorzystam :wink:

Marcin 23 miał :decayed: na handel o ile się nie mylę

Opublikowano

Właśnie to od niego kupiłem ;]

Opublikowano
Z czego chcesz skorzystać? Ja mam z B7 i próbuje od paru dni namierzyć skrzypienie. Gąbki już tam tyle nakładałem że zaraz mi auto siądzie na kole :decayed:

Spinki użyłeś stare czy nowe?

Opublikowano

Oczywiście że stare.

Opublikowano
Oczywiście że stare.

Kup komplet nowych i spróbuj jeszcze raz (dwie długie i dwie krótkie).

---------- Post dopisany 09-07-2013 at 02:21 ---------- Poprzedni post napisany 26-06-2013 at 22:30 ----------

No to pomieszałem ostatnio... w bagażniku :decayed: Był - dostępny w standardzie - zestaw naprawczy 1G8. Jest, opcjonalna dojazdówka 1G5... (tutorial dot. "zapasu" jest prawie skończony, muszę pstryknąć jeszcze tylko kilka fotek).

Przejście z zestawu naprawczego na dojazd nie jest tak bolesne dla portfela jak w przypadku normalnego zapasu - potrzebowałem jedynie:

- 8E0 804 899 (śruba prowadząca) // 26zł

- 8E9 012 109 E (wkład na narzędzia) // 58zł

- 8E9 863 327 (podpora dojazdówki) // 60zł

- 8E0 601 027 C (dojazdówka 17") // 563zł więc lepiej poszukać używki na allegro :wink:

Jedyny minus jak narazie, to brak miejsca dla kompresora - póki co znalazłem mu miejsce pod siatką w bagażniku :grin:

dojazd.JPG

Opublikowano

:grin:Bart-s już myślałem że masz wyrezane całe autko - :grin: ewidentnie się myliłem :wink: , nieustające graty za pomysły:brawo::brawo:

cena dojazdówki :facepalm::kwasny:

Opublikowano

Spoko pomysł z tą dojazdówką :wink:

Opublikowano
:grin:Bart-s już myślałem że masz wyrezane całe autko - :grin: ewidentnie się myliłem :wink: , nieustające graty za pomysły:brawo::brawo:

cena dojazdówki :facepalm::kwasny:

Mario, zawsze jakaś pierdółka się znajdzie do zrobienia :wink: No ale powoli poza serwisem rzeczywiście nie ma już co robić więc... szykuję nowy projekt :decayed::naughty:
Opublikowano
szykuję nowy projekt :decayed::naughty:

co pichcisz :whistling:

Opublikowano
Spoko pomysł z tą dojazdówką :wink:

Wydało mi się to OK Grzesiek w porównaniu z normalnym kołem zapasowym gdzie poza ceną nowej felgi trzeba wymienić też praktycznie cały wkład bagażnka (podłoga, osłona, śruba, skrzynki na narzędzia, wkład - tam cena gratów już pod 1000zł podchodzi).

---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ----------

szykuję nowy projekt :decayed::naughty:

co pichcisz :whistling:

...będzie niespodzianka :grin:

Opublikowano

A jak wyglada jazda na dojazdowce przy Q i feldze 18"??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...