variocustoms Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Wojtek tylko się nie zakochaj w Bart-S'ie - żonaty jest sorry za OT
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wojtek tylko się nie zakochaj w Bart-S'ie - żonaty jest sorry za OT Postaram sie... Kurde jak zaluje, ze sprzedalem swoje Recaro...
Bart-S Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Grzesiu - tylny włącznik centralnego podłączony i... nie działa Wiązkę sprawdzałem kilka razy - na bank jest dobrze podłączona. Podejrzewam, że ten gadżet działa tylko w trybie US. No nic będę badał sprawę dalej - może na coś wpadnę... Auto znów unieruchomione
variocustoms Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ale demolka, wygląda jak rozszabrowane, dasz radę to wszystko skręcić do kupy ?
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 ale demolka, wygląda jak rozszabrowane, dasz radę to wszystko skręcić do kupy ? Spoko, nie pierwszy raz jest w takim stanie
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 A tak przy okazji ręczny się reguluje przy dźwigni ale demolka, wygląda jak rozszabrowane, dasz radę to wszystko skręcić do kupy ? Spoko, nie pierwszy raz jest w takim stanie nie dziwię się ze jest tak czysto
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Co znowu rezasz ? Wszystko czego brakuje Fly - dodatkowy włącznik zamka centralnego w tunelu - ogrzewanie kanapy - oświetlenie tylnej popielniczki - tylne poduszki - tuner TV - DVD - monitory w zagłówkach - webasto - kierownica S-Line MF+tip z B7 BTW - potrzebuję jakiegoś ochotnika z Avantem posiadającym fabryczny alarm (prośba o zdjęcie lewego boczka bagażnika i sprawdzenie kilku kabelków ).
HiRide Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Co znowu rezasz ? Wszystko czego brakuje Fly - dodatkowy włącznik zamka centralnego w tunelu - ogrzewanie kanapy - oświetlenie tylnej popielniczki - tylne poduszki - tuner TV - DVD - monitory w zagłówkach - webasto - kierownica S-Line MF+tip z B7 BTW - potrzebuję jakiegoś ochotnika z Avantem posiadającym fabryczny alarm (prośba o zdjęcie lewego boczka bagażnika i sprawdzenie kilku kabelków ). w ktorym miejscu w aucie jest pierwsza pozycja z Twojej listy ?
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 w ktorym miejscu w aucie jest pierwsza pozycja z Twojej listy ? W panelu który montujesz pod tylną popielniczką (leży na wykładzinie podłogowej - na końcu tunelu).
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 - tylne poduszki A to co za mod?
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 - tylne poduszki A to co za mod? Airbagi w tylnej kanapie...
Zaleczeq Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 chcesz miec opcje katapulty w razie czego jak ten rusek btw ten panel na tył pod popielniczke to z ASO brałes czy udało sie dorwac na aledrogo ?? bo tak wczoraj przegladałem alledrogo i nie było takich paneli
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 mam 2 kurytny z S4.... musze je kiedys zuzyc
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 btw ten panel na tył pod popielniczke to z ASO brałes czy udało sie dorwac na aledrogo ?? bo tak wczoraj przegladałem alledrogo i nie było takich paneli Panel w wersji pod regulację grzania kanapy, pakiet oświetlenie i przycisk centralnego kupiłem w ASO (jest to goły plastik bez osprzętu - jest tam tylko LED). Drugi panel w wersji bez przycisku centralnego ale za to z regulatorami grzania (za które jeśli dobrze pamiętam w ASO trzeba zapłacić ponad 200zł za szt.) wypatrzył na ebay-u za 20EUR Adamooo... Tym sposobem uzbierał się panel w pełnej opcji - niestety przycisk zamka centralnego nie działa z europejskim modelem modułu komfortu (433MHz). Zasilanie i sygnały wychodzą z czerwonej kostki 20-pin (3 przewody) - niestety nie jest tam podawane napięcie. Widocznie mapa sterownika nie zawiera obsługi wymaganych pinów. Przydałby się moduł US (315MHz) na podmiankę - podejrzewam, że wystarczy przełożyć i zadziała...
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Grzesiu - tylny włącznik centralnego podłączony i... nie działa Wiązkę sprawdzałem kilka razy - na bank jest dobrze podłączona. Podejrzewam, że ten gadżet działa tylko w trybie US. No nic będę badał sprawę dalej - może na coś wpadnę... Auto znów unieruchomione Bartek ja pitole Recaro ci buchli jakby co to mam jakies stare nalesniki to ci dam a tak na serio niezle mody zaczales :gwizdanie: tez tak myslalem z wylacznikiem ze pewnie inna czestotliwosc bedzie , u mnie tez nie podlaczylem przycisku
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 W sumie dobrze wiedziec Bartek ,ze recaro stoja sobie w garazu [nie trzeba bedzie sie pierdzielic z wyjeciem ich z auta]. Dzis w nocy wysylam ekipe busem... spij twardo
Bart-S Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 W sumie dobrze wiedziec Bartek ,ze recaro stoja sobie w garazu [nie trzeba bedzie sie pierdzielic z wyjeciem ich z auta]. Dzis w nocy wysylam ekipe busem... spij twardo Michał - ale ja nie napisałem nigdzie, że fotele stoją w garażu (możesz odwołać ekipę ) Grzesiek naleśniki są OK - ale tylko na zimę. Latem jeżdżę z otwartymi oknami więc na zakręcie można wylecieć z auta
Rekomendowane odpowiedzi