Gość czadzik Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam! Mam przepalona zarowek od podswietlenia poziomu paliwa w liczniku. Czy po odlaczeniu wtyczek z licznika,wyciagnieciu go i podlaczeniu ich z powrotem nie bedzie zadnych problemow ?
sparki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 nie. nie mów hopNa wszelki wypadek odłącz aku przed wyjęciem licznika bo może się zaświecić air bag
ykk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 nie. nie mów hopNa wszelki wypadek odłącz aku przed wyjęciem licznika bo może się zaświecić air bag Myslalem ze to "oczywista oczywistosc"
Gość czadzik Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 a ja o tym nie wiedzialem dzieki
Hercus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja też o tym nie wiedziałem i odłączyłem zegary na podpiętym aku .... i nic sie nie spsuło za to alu rameczki na zegarach lśnią jak tralala :>
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 tylko połóż sobie coś na kolumnę kierownicy (ręcznik, ścierka) bo jak będziesz wkładał zegary spowrotem to można sobie porysować ten plastik (miękki jest) . A jak po podłączeniu nie będzie Ci się świecił przebieg, to nie panikuj tylko trochę poczekaj u mnie się zapala dopiero po kilku chwilach od wmontowania licznika... i kup sobie od razu więcej żaróweczek, bo czasami sie przepalaja inne przy demontazu
marioti Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 żaróweczki w oprawkach, zwykłe na allegro po złoty coś.... kupowałem, LED-ów nie polecam
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja kupowałem w Focie - Chyba 1,90zł szt.
Rekomendowane odpowiedzi