Opublikowano 15 Listopada 201510 l Można go wsadzić od strony szyby a wtedy pupa. dokładnie o To mi chodziło
Opublikowano 10 Stycznia 201610 l Hej, zamontowałem spryski od Rafiego dzieki adapterek jest ale cala wycieraczke mi "obsikuje" szyba cala + prawie caly dach + boki (ma moc!) w jezdzie pewnie to sie zmieni Poki co bez rezania zmienie na maksa wysokosc i zobacze ... Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 201610 l przez Krystian Bachorski
Opublikowano 12 Stycznia 201610 l Witam! Mam pyt. sam wężyk z dysz trzeba ściągać czy z tą końcówką schodzi (nie chcę urwać)
Opublikowano 14 Stycznia 201610 l Panowie po ponad roku na półce spryskiwacze wleciały dzisiaj na pokład i wszystko niby gra bo po docięciu ładnie psikają natomiast pojawia się problem z adapterami bo nijak nie moge ich wpasować;/ ma ktoś zdjęcie na żywo jak powinno to wygladać? bo na chwilę obecną spryski w masce są luźne i wypadają ;/
Opublikowano 14 Stycznia 201610 l Adaptery wchodzą na wcisk. Jak dobrze pamiętam to numerem do dołu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Na 1 stronie jest odnośnik do montażu spryskiwaczy. Klikasz i w tym temacie jest zdj zamontowanego adaptera w masce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l [A4 B6/B7] Montaż spryskiwaczy mgiełkowych Co do tej instrukcji to zamiast piłować - nie lepiej dać adapter z drugiej strony tj. na dole (patrząc na zdjęcia z montażu) - otwór jest symetryczny, a wtedy poniesie się strumień sprysku.
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l Nie jestem pewien lub nie uważnie czytałem, czy jest możliwość zamontowania tych spryskiwaczy w Audi A4 B5 2000r. po lifcie spryski pod maską, nie jestem pewien czy mam podgrzewane i jak to rozpoznać? Wiem że spryski mam innego kształtu z niebieskim wnętrzem.
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l szczerze to nie widze w etce coś z epoko b5 żeby miało podgrzewane i mgiełkowe spryski
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l Autor Jesteś wstanie podebrać dla mnie coś pasującego, mgiełka do B5 Zamiast robić syf w temacie, użyj szukaji forum... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/68013-all-b5-spryskiwacze-mgielkowe-czy-sa-w-ogole-dostepne-jakies/page-6?hl=%2Bspryski+%2Bmgielkowe#entry4002080
Opublikowano 26 Stycznia 201610 l U mnie oczywiście byłoby cudem gdybym czegoś nie spier*** i cudu nie było bo jeden plasticzek boczny ułamałem, ale w miare to sie trzyma nie powinno wyleciec (mam nadzieje) spiłowane mam na razie ustawione troche nizej zobaczymy w jezdzi jak to sie bedzie sprawowac
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l Autor czyli adaptery montowac po przeciwnej stronie szyby tak ? W pierwszym linku wszystko jest...
Opublikowano 1 Lutego 201610 l Ok dzięki dzięki doczytałem bardzo dokładnie i już wszystko wiem, pojutrze się za to zabiorę )
Opublikowano 9 Marca 201610 l Kurde montowałem dzisiaj mgiełki ale jak zwykle coś poszło nie tak. Zarówno jeden jak i drugi nijak nie chciały się jakoś zatrzasnąć żeby się trzymały bez wypadania. Skończyło się na tym że w obu mam połamane po jednym małym wypuście takim z boku. Spryski się trzymają tylko się przesuwają na boki. Może to przez to że strasznie krótkie są te wężyki od płynu? Tak sobie porównuje różne aukcje i mam wrażenie że są wersje z krótszymi tymi wypustami po końcach tak jak jest w starych spryskiwaczach