Tomkin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Sorki za pytanie z tych lamerskich. Ale co trzeba zrobić aby wymienić samemu lampy tylne w A4 Avant 2004
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 otwierasz klape i masz na bocznej części ( wew. części bagażnika ) plastikowej obudowy okrągłą zaślepke średnicy 1 cm a pod nią śrube ( jedyną którą musisz odkręcić do zdjęcia lampy ) potem lampe odciągasz ku zewnetrzenej części auta ( lampa trzyma się jeszcze na dwóch zaczepach ) z których powinna bez problemowo zejść
Tomkin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 dzieki bardzo za pomoc wlasnie wymienilem lampy. wiem ze do B6 avanta ciezko o lampy tylnie ale przesylam link jakie ja kupilem, ( na aucie wygladaja jeszcze lepiej) http://moto.allegro.pl/item373394530_lampy_tylne_audi_a4_avant_kombi_2001_2005_chrom.html
hornet Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jaki masz kolorek audi ? Mi osobiście te lampy się nie popodobają. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t25622.0.html;highlight=lampy+led
Tomkin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 srebny metalik, być moze dlatego ladnie wyglada w aucie .
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 pochwal sie efektem w odpowiednim temacie ( koniecznie z fotkami ) mi osobiście te lampki sie nie widzą ale to tylko kwestia gustu - czekamy na fotki
carnivore1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hmmm... szczerze to takie sobie te lampki, podchodza "delikatnie" pod WIOCHE ! ale oczywiscie jak to mowia, kwestia gustu... Bede musial Cie wylookac we Wroclawiu bo moze live to jakos wygladaja...
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Te lampy to jakis dramat, nie psuj wizerunku B6!
ykk Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hyh.. Jak to Flyer wczesniej powiedzial: Dramat..
Tomkin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 wrócę z Austrii to wrzucę zdjątka... moze zmienicie zdanie a jak nie zmienicie to bede musiał poszukać innych lamp
Wąski Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 wrócę z Austrii to wrzucę zdjątka... moze zmienicie zdanie a jak nie zmienicie to bede musiał poszukać innych lamp Oj na pewno będziesz szukał
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 wrócę z Austrii to wrzucę zdjątka... moze zmienicie zdanie a jak nie zmienicie to bede musiał poszukać innych lamp Ja bym juz szukał innych na Twoim miejscu :gwizdanie: nie podobają mi się te lampy , ogólnie jak na ten moment to zadne wyprodukowane do B6 Avanta mi nie lezą
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 wrócę z Austrii to wrzucę zdjątka... moze zmienicie zdanie a jak nie zmienicie to bede musiał poszukać innych lamp Ja bym juz szukał innych na Twoim miejscu :gwizdanie: nie podobają mi się te lampy , ogólnie jak na ten moment to zadne wyprodukowane do B6 Avanta mi nie lezą Ciemne ledy są fajne ja czekam na info. jak będę miał to się pochwalę osbscie w KRK
marbol Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 mam na ledach, jedne z pierwszych które sie pokazały firmy FK i jeszcze mi kiczem zajeżdża ten odbłyśnik w środku i odblask
Rekomendowane odpowiedzi