Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Mocownie rolety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie poszukuje tego mocowania rolety audi a4 b5 avant czy może mi ktoś podać numer elementu aby gdzieś to zamówić?

95a70d5a8c1e0bb6m.jpg

Opublikowano

W którym miejscu to jest bo nie mogę tego rozpoznać tak to bym Ci pomógł?

Opublikowano

To jest ten element rolety

4c3e869d2f7d642bm.jpg

Opublikowano

Mam ten sam problem. Obawiam się , że lepiej nową roletę lub używaną - na allegrosie są. Tych elementów nigdzie nie widziałem. Usiłowałem nawet spawać plastikiem, ale nic nie dało, bo za mocna sprężyna.

Opublikowano

No a ja wogole tego mocowania nie mam a strasznie mnie to wkurza jak się jedzie a ta roleta lata i tam skrzypi :P

Opublikowano

ja mam takie mocowanie, tzn mam całą roletę tylko to mocowanie jest lekko uszkodzone ale w pełni prawnę, roletę oddam za 50zł + kw :wink:

Opublikowano

ja chyba mam takie mocowanie.. moge Ci dac bo u mnie mechanizm sie posypal i roleta wisiala wiec kupilem pozioma rolete(krate)

Opublikowano
pesik87

Wysłałem tobie wiadomość na PW

Opublikowano

sorry ze dopiero teraz odpisuje ale wczoraj mialem migrene i nie moglem nic zrobic.. tu masz zdjecia tego mocowania..

DSC_0800.jpg

<br /><br />

DSC_0801.jpg

<br /><br />

moge Ci je oddac darmo.. chyba ze masz naklejki klubowe to by sie przydala..tylko na przesylke mi przyslesz jak Ci pasuje..

aha.. tam zauwalylem male pekniecie przy tej zewnetrznej stronie gdzie sruba wchodzi ale mi w niczym to nie przeszkadzalo..