imbusek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Witam panowie poszukuje tego mocowania rolety audi a4 b5 avant czy może mi ktoś podać numer elementu aby gdzieś to zamówić?
Mariusz96 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 W którym miejscu to jest bo nie mogę tego rozpoznać tak to bym Ci pomógł?
imbusek Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 To jest ten element rolety
supi9 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Mam ten sam problem. Obawiam się , że lepiej nową roletę lub używaną - na allegrosie są. Tych elementów nigdzie nie widziałem. Usiłowałem nawet spawać plastikiem, ale nic nie dało, bo za mocna sprężyna.
imbusek Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 No a ja wogole tego mocowania nie mam a strasznie mnie to wkurza jak się jedzie a ta roleta lata i tam skrzypi
jozek726 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 ja mam takie mocowanie, tzn mam całą roletę tylko to mocowanie jest lekko uszkodzone ale w pełni prawnę, roletę oddam za 50zł + kw
pesik87 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 ja chyba mam takie mocowanie.. moge Ci dac bo u mnie mechanizm sie posypal i roleta wisiala wiec kupilem pozioma rolete(krate)
imbusek Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 pesik87 Wysłałem tobie wiadomość na PW
pesik87 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 sorry ze dopiero teraz odpisuje ale wczoraj mialem migrene i nie moglem nic zrobic.. tu masz zdjecia tego mocowania.. <br /><br /> <br /><br /> moge Ci je oddac darmo.. chyba ze masz naklejki klubowe to by sie przydala..tylko na przesylke mi przyslesz jak Ci pasuje.. aha.. tam zauwalylem male pekniecie przy tej zewnetrznej stronie gdzie sruba wchodzi ale mi w niczym to nie przeszkadzalo..
joker189 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 mam b8 i potrzebuję prowadnice do rolety ma ktoś namiary gdzie można coś takiego kupić?
Rekomendowane odpowiedzi