zizel Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 witam dzisiaj wyskoczyły kontrolki abs esp i wykrzyknik na srodku zegarów. po przejachaniu paru km i odpaleni ponownie zgasły ale wyskoczyly po pewny czasie i tak caly czas. Bład jaki wyskoczyl na vagu to: 00301 - ABS Return Flow Pump (V39) 35-00 - - mial ktos do czynienia z takim problemem lub wie jak go rozwiązac?
Dev Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Błąd ABS 00301 VW PASSAT B5 - elektroda.pl
zizel Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 czy ktoś coś więcej wie na ten temat?? ---------- Post dopisany 03-11-2012 at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany 29-10-2012 at 20:16 ---------- ok problem rozwiązany, był to nie dzialający przekaźnik
omzig Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Podepnę się pod temat. Po wymianie tarcz i klocków z przodu jak i z tyłu mam dziwną akcję, a mianowicie: Podczas jazdy gdy puszczam pedał hamulca załącza się ABS (jest takie brzęęęk) i tyle. Na VAGu wszystkie czujniki ABSu są ok, prędkości prawidłowe. Ponoć w pompie ABSu jest jakiś zawór i coś tam trzeba z nim zrobić - tak mechanior powiedział. Pomoże ktoś???
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 masz źle ustawione czujniki względem pierscieni ABS w tylnych kołach na poczatek je docisnij
omzig Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 masz źle ustawione czujniki względem pierscieni ABS w tylnych kołachna poczatek je docisnij da to coś??? jak na VAGu czujniki ok i prędkości prawidłowe?
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 nie qurwa, nic nie da :facepalm: tak sobie napisałem dla jaj i po to żeby nayebac sobie jeszcze więcej postów
omzig Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 nie qurwa, nic nie da :facepalm:tak sobie napisałem dla jaj i po to żeby nayebac sobie jeszcze więcej postów Byku ale nie spinaj się tak, bo będziesz miał niestrawności. Zapytałem tak? ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- Popraw czujniki.... W ogóle ich ruszyć nie można... tak jakby sie zapiekły. Na siłę szarpać?
Rekomendowane odpowiedzi