misiek95 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przednie drzwi. Robiłeś tam na sztywno przestrzeń zamkniętą dla głośnika? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reikeb Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pogrzebałem trochę i znalazłem co nie co Boczek oklejony piankową matą żeby żadne kable nie latały. Oklejenie matą od wewnątrz. A u zewnętrzna warstwa i zwrotnice z głośnikiem. Tu masz jeszcze klapę i bagażnik, jak byś chciał wiedzieć coś więcej to pisz
misiek95 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pod dystans mdf tez dawałes widzę mate? Ja myślałem nad zaslepieniem jakaś blaszką Alu tych 3 otworów konstrukcyjno inspekcyjnych w drzwiach i dopiero na to mata. Wtedy głośnik by miał zamknięta sztywną przestrzeń. Co o tym myślisz? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reikeb Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 11 godzin temu, misiek95 napisał: Pod dystans mdf tez dawałes widzę mate? Ja myślałem nad zaslepieniem jakaś blaszką Alu tych 3 otworów konstrukcyjno inspekcyjnych w drzwiach i dopiero na to mata. Wtedy głośnik by miał zamknięta sztywną przestrzeń. Co o tym myślisz? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Tak pod mdf też dałem matę żeby wyeliminować wszelkie drgania Odnośnie dawania blachy, na pewno nie zaszkodzi, ja użyłem sztywnej maty więc też jest bardzo fajna przestrzeń do grania.
misiek95 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 No i super to już dużo sie dowiedziałem. Jeszcze sie zastanawiam czy do oklejenia zewnętrznej blachy rozbierałeś np. podnośnik szyby czy idzie to zrobić bez rozbierania?
reikeb Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Z tego co pamiętam nic w środku nie musiałem rozkręcać i dałem rade
Rekomendowane odpowiedzi