Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Avant 2.0 TDI quattro S-line - update 05.05.2010 (str.8)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a4-2-7-tdi-kombi-navi-automat-C10455022.html

http://otomoto.pl/audi-a4-2-7-tdi-kombi-navi-automat-C10455022.html

http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C8255238.html

http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-180km-s-line-C9664148.html

tak na szybko pare egzeplarzy tak jak powiedzialem max 80 tys i moze sie uda go sprzedac za taka cene chyba nie ma drozszego 2.0 tdi z 2006 roku... rozumiem ze kolega chce sprzedac auto z jak najlepszym dla siebie skutkiem chyba kazdy z nas by tak chcial ale niestety auto to nie jest material na inwestycje :decayed:

Opublikowano

Tyle,ze tym samochoda brakuje baaardzo duzo do auta Rosemeyera.

Opublikowano

Tyle,ze tym samochoda brakuje baaardzo duzo do auta Rosemeyera.

takiego samego to raczej sie nie znajdzie :decayed: chyba ze bedziesz szukal rok
Opublikowano

Nie mowimy o takim samym,tylko o wyposazeniu na podobnym poziomie.Zreszta dyskusja z Toba jest jalowa...Monopolu na racje nie masz.Wlasciciel wycenil auto na tyle ile uwaza.Wg wiekszosci auto jest warte tej ceny to o co Ci chodzi??

Opublikowano

Bieniek nie ma sensu się sprzeczać. Kolega ma swoje zdanie, my mamy swoje. Niech przejrzy np. mobile.de i zobaczy auta z takim wypasem za ile chodzą... tyle w temacie.

Opublikowano

Nie mowimy o takim samym,tylko o wyposazeniu na podobnym poziomie.Zreszta dyskusja z Toba jest jalowa...Monopolu na racje nie masz.Wlasciciel wycenil auto na tyle ile uwaza.Wg wiekszosci auto jest warte tej ceny to o co Ci chodzi??

kazdy moze miec wlasne zdanie, zobaczymy czy uda mu sie sprzedac za taka cena czas pokaze.... a jalowa to moze byc krowa albo bieg "jalowy" tak mala dygresja

Opublikowano
Bieniek nie ma sensu się sprzeczać. Kolega ma swoje zdanie, my mamy swoje. Niech przejrzy np. mobile.de i zobaczy auta z takim wypasem za ile chodzą... tyle w temacie.

zdecydowanie , mysle ze jak przyjdze wlasciciel to kolege HeresR32 poprosi o znalezienie innego tematu do spamowania bo go to pewnie malo interesuje co kolega mysli o cenie biorac pod uwage ze nie jest zainteresowany kupnem. Cena jest jak najbardziej adekwatna do wyposazenia, stanu i przebiegu ale jak kogos nie stac to zawsze moze szukac perelek z allegro za 40K :wink4:

Opublikowano

kolego mi sie wydaje ze troche przesadziles z taka cena... tzn mozesz i chciec za nia i 100 tak jak reniek :kox: ale ciekawe kto i kiedy to kupi...

zgadzam sie z Toba - z cena przesadzilem, co dodatkowo potwierdziles wklejonymi linkami.

Jezeli gole 2.7tdi kosztuje 79, to moja cena powinna zaczynac sie od 9tki.

Niestety mleko sie wylalo - auto jest sprzedane. Jutro z nowym wlascicielem dogadujemy szczegoly.

A Tobie proponuje nabijac posty w innych topicach, bo tu troche smiecisz...

Opublikowano

Rosemeyer a co masz teraz na oku :wink4::naughty:

Opublikowano

No i super że sprzedałeś. Trzymałem za to kciuki. To potwierdza, że porządne samochody trzymają swoją cenę.:) I nawet jako odbiega ona znacznie od średniej, to i tak znajdą swojego kupca.:)

Opublikowano

Rosemeyer a co masz teraz na oku :wink4::naughty:

bede ogladal w srode - dam znać po ogledzinach i pewnie jakas fote/y wkleje ;)

Opublikowano

są ludzie którzy wolą dopłacić, by potem nie mieć niespodzianek! cena była OK znalazł się konkretny klient i mnie to nie dziwi. widać dziwi tylko takich jak HeresR32 :bag: Gratki Rosemeyer! Czekamy na topic o nowym aucie :gwizdanie:

Opublikowano

Gratuluję dobrego deala i liczę, że mój egzemplarz również znajdzie się w rękach pasjonata, nawet gdy cena odbiega "nieco" od średniej :good:

PS. Stawiam teraz na RS4... :evil: Chyba, że zmienisz markę...

Opublikowano

i chwala ci za to ze sprzedales... [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 22:21_________________________________________________

są ludzie którzy wolą dopłacić, by potem nie mieć niespodzianek! cena była OK znalazł się konkretny klient i mnie to nie dziwi. widać dziwi tylko takich jak HeresR32 :bag: Gratki Rosemeyer! Czekamy na topic o nowym aucie :gwizdanie:

czego tam dziwisz ?? hehehe
Opublikowano

Auto sprzedane, wiec zamykamy :)

Rosemeyer - jak kupisz to pochwal sie w nowym temacie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...