aniolwadowic Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Mam taki problem , slabo ida mi nawiewy tak samo nawiew na szybe jak wlacze a jak wlacze wycieraczki ze spryskiwaczami to wzrastaja nadmuchy mocniej wieja i pozniej znowu wolniej, co moze byc przyczyna ? dzieki za pomoc.
43browarek Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 kolego powiem tobie, że jest to normalny objaw. Za każdym razem gdy włączysz spryski to automatycznie nawiew wzrasta. Ja na pewno tak mam.
aniolwadowic Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 ale wczesniej tak nie mialem i nawiewy dobrze dzialaly
MemberA4 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Widocznie nie zauważyłeś tego bo w każdej B6 tak jest przy niższych temp. Według mnie chodzi o dogrzanie szyby żeby nie szroniła sie podczas spryskiwania.... Chyba że jest inaczej ale ja też tak mam jak napisałeś wyżej i sie tym nie przejmuję a jeszcze mam tak że jek ustawie nawiew na 1 kreskę to samo mi się przestawia na większą siłę nadmuchu a nie ustawiam na "auto" ale tylko przy tem około zera
alest Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Mam taki problem , slabo ida mi nawiewy tak samo nawiew na szybe jak wlacze a jak wlacze wycieraczki ze spryskiwaczami to wzrastaja nadmuchy mocniej wieja i pozniej znowu wolniej ....wszytko jest ok, tak ma być ...
aniolwadowic Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 to nie wiem Panowie ale wczesniej mi mocniej dmuchalo a teraz slabo ida te nawiewy.
Rekomendowane odpowiedzi